VAN'DA BEŞYOL'DA HAYRAT'TAN DESTEK

TAKİP ET

Hayrat İnsani Yardım Derneği Van Bölge Temsilciliği, Gazze'deki Filistinlilere destek sağlamak amacıyla Van Beşyol'da bağış kampanyası düzenledi.

Van İli İpekyolu ilçesi Beşyol meydanında Hayrat İnsani Yardım Derneği Van Bölge Temsilciliği tarafından destek kampanyası düzenledi.

Van Haber Gazetesi

Hayrat İnsani Yardım Derneği Van Bölge Temsilciliği, Gazze'deki dramı duyurmak ve Filistinlilere destek sağlamak amacıyla başlattığı bağış kampanyasına devam ediyor. Van Beşyol Meydanı'nda kurulan mobil aşevi aracı ve bağış kumbarasıyla Filistinli Müslümanlar için nakdi destek toplanıyor.

30 Kasım'da faaliyete geçen mobil aşevi aracı, Vanlılara ücretsiz çay ve aşure dağıtımı yaparken, aynı zamanda açılan stantlarda Filistin davası canlı tutuluyor ve nakdi bağışlar toplanıyor. Organizasyonlar aracılığıyla Vanlılar Filistin konusunda bilinçlendiriliyor.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Van Bölge Koordinatörü Bedirhan Duman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Halkımızı Filistin konusunda bilinçlendirmeye çalışıyoruz ve bu davanın aktif olarak gündemde tutulmasına çaba gösteriyoruz. Birkaç gün bahsedilmediği zaman unutulma riski var. Bu nedenle mobil aşevi aracımızla hem ücretsiz çay ve aşure dağıtıyoruz hem de Filistin için nakdi bağış topluyoruz. Vatandaşlarımızı Filistin konusunda bilinçlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Bağış kampanyası, 11 Aralık tarihine kadar devam edecek. Vanlılar, bu süre zarfında kampanyaya destek olabilir ve Filistinlilere yardımda bulunabilirler.

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber 

Van vanhaber Hayrat yardım