Van'da Beyzade Aşiretinden Kayatürk'e Tam destek

TAKİP ET

Van ilinde ikamet eden Beyzade aşireti lideri Kaya Ortasaç, Ak Parti Van Milletvekili adayı Burhan Kayatürk'e destek vereceklerini vurguladı.

Van ili İpekyolu ilçesi Sınırlarından yer alan Merkez İmam hatip lisesi konferansında Beyzade aşireti ve yönetiminin programa katılım sağlayarak, Ak Parti Van Milletvekili adayı Burhan Kayatürk’e tam destek açıklamaları yer aldı.

Van'ın önemli ilçelerinden biri olan İpekyolu, Tuşba ve birçok ilçe de ikamet eden Beyzade ailelerinden binlerce kişi 14 Mayıs öncesi Burhan Kayatürk için Ak Parti'yi destekleme kararı aldı.

14 Mayıs genel seçimine sayılı günler kala Van'ın önde gelen ailelerinden (Beyzadeler) Derneği Başkanı ve lideri Kaya Ortasaç ve ailesi'nden Milletvekili Kayatürk'e tam destek sözü verdi.

Okulun bahçesinde yükselen Ak Parti sloganları ile içeri giren Ak Parti Van Milletvekili adayı Burhan Kayatürk, önce Beyzade aşiretini takdir etti ve daha sonra Beyzade aşireti liderini kutladı.

Van'ın önde gelen ailelerinden Beyzadelerin lideri ve Dernek Başkanı Kaya Ortasaç, Ak partiye var gücü ile destek vereceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçilmesi için canla başla çalışacağını ifadeleri yer aldı.

Van ili hakkında değerlendirmede bulunan Ak Parti Van Milletvekili adayı Burhan Kayatürk, Van otogarının Van iline yakışmadığını, Stadyumun değişmesi gerektiğini, Van çevre yolu sorunun çözüme kavuşması gerektiği ifadeleri yer aldı.


Van Gazetesi muhabirinin programda açıklamaları kayda aldığı ve görüntüleri derlediği anlarda Ak Parti Van Milletvekili adayı Burhan Kayatürk,“Bu birliktelik ile Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta tarih yazacağız. Van'ın yine Türkiye’de rekor kıracak ve 14 Ak Parti Milletvekilini Meclise gönderecektir. Bizleri kırmayıp Ak Parti ailemize katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Kalabalığı karşılayan AK Parti Van Milletvekili adayı ve MKYK üyesi Burhan Kayatürk, herkese teşekkür ederek, katılımdan onur duyduklarını ve hizmet aşkıyla her kesime hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. 


Van Haber – Van Gazetesi – vanhaber – Van Haberleri

Van vanhaber Van haber Kaya Ortasaç Burhan Kayatürk Beyzade