VAN'DA BİNLERCE OYUNCU ALINACAK -  HEMEN BAŞVUR

TAKİP ET

Üner Cast Ajans yönetim kurulu başkanı Muhammet Üner, açmış oldukları Cast Ajans vesilesiyle oyunculuk hayali olan birçok kişiyi hayalleriyle buluşturmak adına büyük bir adım atarak, dizi ve sinema çalışmalarında yer almak isteyen oyuncuların önüne ışık oldu. OYUNCU OLMAK İSTİYORSANIZ ARAYINIZ: 0543 866 83 87

Üner Cast Ajans yönetim kurulu başkanı Muhammet Üner, oyuncu olmak isteyenlere ışık olmak adına böyle bir ajansı açtığını ve bu alanda yeteneği olanların yeteneklerini konuşturmaya yardımcı olmak amacı güttüğünü belirterek şunları söyledi:

Sinema ve dizi çalışması büyük kitleleri etkisi altına alan önemli sanatlardan biridir. Özellikle toplumsal sorunlar ile ilgili, halkı bilinçlendirme konusunda son derece başarılıdır. Bu sektörde gelişmiş ülkeler arasında ülkemiz de son derece sinema ve dizi sanatı konusunda gelişmiş bir ülkedir. Bu da ne kadar sanatsever olduğumuzu gösteriyor. 

Gâyemiz bu yolda ilerlemek isteyenlere ışık olmak. Kişilerin içindeki oyuncu olma isteğini gerçekleştirebilmektir. Bu amaç doğrultusunda Cast Ajans açma girişiminde bulunduk. Eğitimli olmam sadece bilgili olmamı sağlar. Ancak bilgimi paylaştığım zaman faydalı biri olmuş olurum. Bende birilerine faydalı olabilmek için hayallerini gerçekleştirebilmek için böyle bir girişimde bulundum. Yapacağım dizi ve sinema çalışmalarında yer almak isteyen oyuncuların atacağı her adım karşılıklı büyümemizi sağlayacaktır. Bu yüzden altını çizerek söylüyorum kendinize güvenin ve kararlı olun güven ve kararlılık başarıya ulaştırır. 



Açmış olduğumuz Cast Ajans sadece bir araç, amaç ise yapacağımız işin kaliteli ve başarılı olmasını sağlamaktır. İnanıyorum gönlünde yer edinmiş oyunculuk isteği olanlarla bu işi başaracağız ve birlikte büyüyeceğiz. Her ne kadar ben yaparım denilse de biz eğitim şart diyoruz. O yüzden başvuru yapanların başarılı ve tam anlamıyla iyi bir oyuncu olabilmesi için sahaya deneyimli olarak çıkmasını sağlıyoruz. Yapacağımız dizi ve sinema projelerinde yer almak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Yeter ki azim, istek ve kendisinde o güveni görsün. Biz başarılı bir oyuncu olacağını garantiliyoruz.

Bu aşamada bir dizi çekimimiz olacak. Dizimizde yer almak isteyen gerek Van ilinde gerekse başkan illerde katılmak isteyen oyuncuların başvurularını bekliyoruz. Önceliğimiz Vanlı hemşerilerimize ulaşmak ve onlarla beraber bu dizi çalışmasını başlatmak. Gerek maddî gerek manevi kazanç elde edileceğini de dile getirmemde yarar olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiç bir emek boşa gitmez. Yeter ki sağlam ve dürüst bir şekilde kararlı adımlar atabilelim.”dedi.

OYUNCU OLMAK İSTİYORSANIZ ARAYINIZ: 0543 866 83 87

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
 

van oyuncu vanda oyuncular personel alımı can personel alımı iş alımı