Van'da bir ilk! Akıllı çocuk kreşi ve bakım evi yöneticileri meslektaşlarını ziyaret etti

TAKİP ET

Akıllı Çocuk Kreşi ve Bakım Evi yöneticisi Müdiresi Özlem Erkeker, Akıllı Çocuk Kreşi ve Bakım Evi kurucusu Ramazan Gülmüş, Van'da bulunan kreş ve bakım evlerini ziyaret ederek hasbıhal etti.

Akıllı Çocuk Kreşi ve Bakım Evi yöneticisi Müdiresi Özlem Erkeker, Akıllı Çocuk Kreşi ve Bakım Evi kurucusu Ramazan Gülmüş, Van’da bulunan kreş ve bakım evlerini ziyaret ederek hasbıhal etti.

Akıllı Çocuk Kreşi ve Bakım Evi yöneticisi Müdiresi Özlem Erkeker, Akıllı Çocuk Kreşi ve Bakım Evi kurucusu Ramazan Gülmüş, Masal evi, Minik kalpler, İngiliz kültür, Çocuk koleji ve çocuk üniversitesini ziyaret ederek orada bulunan müdür ve müdire meslektaşlarıyla bir araya gelerek önemli bilgiler paylaştı.

Van’da ilk kez bir kreş müdiresi meslektaşlarına ziyaret etti. Bu ziyaret esnasında hem bilgiler alındı, hem de bilgiler aktaran Akıllı Çocuk Kreşi ve Bakım Evi yöneticisi Müdiresi Özlem Erkeker, “Bizler kimseyi ayırmadan hep beraber bir çatı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Van’da bir ilki gerçekleştirdik. Bir kreş ve bakım evi müdiresi olarak kendi meslektaşlarımı ziyaret ederek, sohbet gerçekleştirdim. Bu hem onlar için hem de bizler için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Belki rakip olabilir ama hepimizde çocukların gelecekleri için çaba sarf ediyoruz. Bu konuda teşekkür etmek gerekirse; Mehmet ağabeyimiz olmak üzere Veysel Demir ve değerli eşine, Özlem hanım, Öznur hanım, Özden hanıma, Şüheda hanıma, Eda hanıma teşekkürlerimizi sunar güzel ve anlamlı sohbetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.”dedi.

VAN GAZETESİ - HİKMETULLAH YETKİN - ÖZEL HABER
 
 






çocuk kreşi akıllı çocuk kreşi van haber vangazetesi van haberleri son dakika van van çocuk kreşleri özlem erkeker masal evi minik kalpler i̇ngiliz kültür çocuk koleji çocuk üniversitesi