Van'da bir ilk! Giyim Fuarı Açıldı, Büyük indirimler

TAKİP ET

Van ilnde ilki düzenlenen Moda ve Alışveriş festivali halka ve İran'a kapılarını büyük indrimlerle açtı.

Van Beşyol Halk eğitim merkezi önünde saat başı hareket eden araçlar ücretsiz Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde 1. düzenlenen Moda ve Alışveriş festivali yolcu taşımaya başladı. 5 gün sürecek fuara yoğun katılım bekleniyor ...

Van’da Başkent Festival giyimden aksesuara, çantadan ayakkabıya, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, çocuk giyiminden erkek giyimine birçok farklı sektördeki firmayı Van halkıyla bir araya getiriyor...


14-18 Eylül tarihlerinde Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde açılışı yapılan Başkent Festival giyimden aksesuara, çantadan ayakkabıya, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, çocuk giyiminden erkek giyimine birçok farklı sektördeki firmayı Van halkıyla bir araya getirerek moda rüzgarı estiriyor.


Festivalde yer alan firmaları ziyaret eden VAN TSO Başkan Yardımcısı Şefik Eren, "İlimiz son dönemlerde önemli fuar ve festivallere ev sahipliği yapıyor. Bugün de güzel bir açılış gerçekleştirdik. Şehrimiz ve festivale katılım sağlayan tüm firmalar için hayırlı olsun." Dedi.


Türkan Eraslankılıç’ın yönetiminde ilk defa Van’da düzenlenen Başkent Festival’de yüzde 70’e varan indirimler vatandaşları bekliyor. Festivalde yaz sezonu ve kış sezonu yeni ürünlerine özel büyük indirimler Vanlılarla buluşuyor.
Açılışta bir konuşma yapan Başkent Festival yetkilisi Türkan Eraslankılıç, “Türkiye’nin birçok şehrinde moda ve alışveriş festivali düzenliyoruz. Vanlı hanımlar bu anlamda bize teklifte bulanarak Van’a gelmemizi istiyorlardı, bizde bu teklifler üzerine Van’da moda ve alışveriş festivali düzenledik, bugünde açılışını yaptık. Şuan 80 firmamız var, İstanbul, Ankara, Bursa, Konya ve Van’dan da katılan firmalarımız var. 80 firma katılımıyla Van Fuar alanında 18 Eylül Cumartesi gününe kadar Vanlı hanımları ve çevre illerini bekliyoruz” dedi.

Van Haber , Van Basın 

Moda ve Alışveriş Fuar Van Haber Türkan Eraslankılıç Özgür Can Çelik