Van'da bu aileye Acil Yardım gerekli – 10 kişi yıkık evde kalıyor – İşte video

TAKİP ET

Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Karadulda köyünde yıkık bir evde ikamet eden aile büyüklerinden Zeydin Bilici, yaşadığı zorlukları tek tek anlattı. Hiçbir gelirleri olmamasına rağmen kendisiyle birlikte 10 kişiye bakmakla mükellef olan Bilici, durumunu anlattı.

Van’ın Çaldıran ilçesine bağlı Karadulda köyünde yıkık bir evde ikamet eden aile büyüklerinden Zeydin Bilici, yaşadığı zorlukları tek tek anlattı. Hiçbir gelirleri olmamasına rağmen kendisiyle birlikte 10 kişiye bakmakla mükellef olan Bilici, durumunu anlattı.
 
 10 kişi bu evde yaşıyor, 5 öğrenci ve ev yıkılmak üzere…

Mevsimlik işçi olan Bilici, Koronavirüs nedeniyle işlerin olmaması ve imkânları git gide zor olduğunu ifade etti.

Bilici, “ Van Çaldıran İlçesinin Karadulda köyünde oturuyoruz. Toplam 8 çocuğum var. Eşimle beraber 10 kişiyiz. Maddi imkânım yok. Beş çocuğum eğitim görüyor ve onların herhangi bir bursu yok. Evimiz eski bir yapı olduğundan ve bu son depremlerden dolayı baya hasar aldı. Yıkılma tehlikesi ile karşı karşıyayız. Evim yıkılmak üzere. Benim tek isteğim bu soğuk günlerde devletimizden ve yetkililerimizden bir destek. Gıda yardımı olur, nakdi yardım olur ya da evime bir çare olurlar. Bu konuda bizlere destek verecek tüm herkese teşekkür ederiz. “dedi.
 
Yetkililerden destek bekleyen bu aileye yardımlarınızı ulaştırmanız o aileyi azda olsa rahatlatacaktır.
 
İhtiyaç sahibinin iletişimi: Zeydin Bilici/ 0536 222 96 31
 
 
 Van haber - Van gazetesi - Özel haber - 0544 409 0328
Bu haber @iyilik__olsun  iyilik hareketi Projesi tarafından aktarıldı.
 

10 kişi yıkık evde kalıyor van’da bu aileye acil yardım gerekli zeydin bilici çaldıran karadulda van yardıma muhtaç aileler mevsimlik işçi olan bilici koronavirüs van haber son dakika van yardım ihtiyaç sahibi