Van'da Bu Fuar Kaçmaz! Son 2 gün

TAKİP ET

Van Haber – ( VAN GAZETESİ – ÖZEL) Van yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarında son iki günün indirim gerçekleşti. Van için çaba sarf eden ve tüm yatırımlarını Van'a yapan Anatolia gurme Fest yöneticisi Özgür Can Çelik, Van için büyük indirimleri açıkladı.

Van Haber – ( VAN GAZETESİ – ÖZEL) Van yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarında son iki günün indirim gerçekleşti. Van için çaba sarf eden ve tüm yatırımlarını Van’a yapan Anatolia gurme Fest yöneticisi Özgür Can Çelik, Van için büyük indirimleri açıkladı.


Karadeniz peynirlerinden, tereyağlarına, ege zeytinlerinden, tahin ve marmelat çeşitlerine varana kadar evin ihtiyacı olan her şey bu fuarda. Hem taze hem lezzetli hem de ucuz. 
Ülkemizde son dönemki sıkıntıları düşünmeden ortaya çıkan gıda fırsatçılarına inat, Anatolia Gurme Fest Van halkının yanın da. Tüm Ürünler de içinden geçtiğimiz zor dönemleri de göz önünde bulunduran fuar katılımcıları  %15’den %30’lara varan indirimler yaptılar. 
Ünlü organizatör Özgür Can Çelik, “ Van bizim 2. Evimiz, geçtiğimiz zor zamanlarda bizde Anatolia Gurme Fest ailesi olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi ve Tüm Van Halkını fuara davet etti.

VAN GAZETESİ
 

anatolia gurme fest van’da bu fuar kaçmaz! son 2 gün van yöresel ürünler özgür can çelik van haber van haberleri van gazetesi son dakika van haberleri van fuarına son indirim bu fuar kaçmaz van yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarına son iki gün indirim