Van'da bu fuarda 64 firma ve 180 marka yer alacak

TAKİP ET

Fuar Organizatörü Kadir Yaşar, bu yıl gerçekleştirecekleri ' Van 3. Anne Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı' için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.

Yaşar, bu yılki fuarın konseptini, annelerin bebeklerinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını tek bir yerde bulabileceği şekilde tasarladıklarını belirtti. Fuar alanında bebek bakım ürünleri, kadın hijyen ürünleri, çocuk ve genç odası mobilyaları, oyuncaklar, bisikletler, eğitim kuruluşları ve sağlık kuruluşları gibi annelerin, bebeklerin ve çocukların ihtiyaç duyabileceği her türlü ürünün bulunacağını vurguladı.

Ayrıca, fuarın bir parçası olarak ailelerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirebileceği etkinliklerin düzenleneceğini söyleyen Kadir Yaşar, "Bu yıl '1. Atlantik Çocuk Festivali'ni de fuarımızın içinde gerçekleştireceğiz. Daha önce çocuk etkinlik alanları oluşturuyorduk, ancak bu sefer bu konuya daha profesyonel bir yaklaşım getiriyoruz. Festival kapsamında şişme oyun parkurları, büyük sahne etkinlikleri, çocuk tiyatroları, çocuk animasyonları, maskot karakterler, bubble show gösterileri, mini illüzyon ve komedi şovları gibi birçok etkinlik yer alacak. Ayrıca, aileler ve çocuklar birlikte yarışabilecekleri alanlar, yüz boyama, bileklik yapma ve kum boyama gibi atölyeler de bulunacak. Bu sayede aileler ve çocuklar hem alışveriş yapabilecek hem de festival alanında eğlenebilecekler" dedi.

Yaşar, fuarın okulların açılmasından bir hafta önce gerçekleştirilmesinin ailelere olumlu bir katkı sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, Van'da ailelerin bir arada zaman geçirebilecekleri mekanların sınırlı olduğunu ve hava şartlarının da soğumaya başladığını belirterek, fuarın bu tarihlerde düzenlenmesinin yerinde bir karar olduğunu söyledi.

Fuarda Türkiye'nin farklı illerinden 64 firma ve 180 markanın yer alacağını belirten Yaşar, fuar alanına ulaşmak isteyen ziyaretçiler için İpekyolu Halk Eğitim Merkezi önünden ücretsiz servislerin kalkacağını da duyurdu. Tüm Van halkını 7-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara davet etti.
 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van fuar vanhaber