VAN'DA BU GÖRÜNTÜLER KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI

TAKİP ET

Van haber- son dakika- van haberleri/ Van'ın Saray İlçesinde görev yapan sağlıkçılar yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.


VAN GAZETESİ-VAN HABER 

Van'ın Saray İlçesi'ne bağlı Örenburç Mahallesi’ndeki sağlık ocağında görev yapan doktor Ö.F.B. ile hemşire E.K. ve F.N., Özalp ilçesinde 12 Şubat günü bir markete girerek mantar, tavuk ve sebze aldı. Sağlık ocağında hemşire mantarlı tavuk sote yaptı. Yemeğin ardından doktor Ö.F.B. rahatsızlandı. Yarım saat sonra hemşire arkadaşıyla arabasıyla yola çıktı. Direksiyonu Hemşire  E.K. kullanırken bir süre sonra kusmaya başladı ve direksiyona doktor geçti. Bilinci kapalı bir şekilde aracı kullanan doktor aracı sağlık ocağına getirdi. Sağlıkçılar kapının önüne gelirken yardım istedikten sonra kapının önünde bayıldı. Yaşanan bu olay güvenlik kamerasına yansıdı. Sağlıkçılara yapılan il müdahaleden sonra Özalp Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlıkçıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 








VAN GAZETESİ

vanda bu gÖrÜntÜler korku dolu anlar yaŞatti van gazetesi van haberleri van son dakika haberleri van da zehirlenme özalp devlet hastanesi sağlıkçı özalp saray Örenburç mahallesi hemşire doktor tavuk mantar