Van'da Bu İlçede Ankete Rekor Katılım

TAKİP ET

Van ili Çaldıran ilçesinde 10.12.2023 tarihinde başlatılan ankete 12.12.2024 tarihine kadar 13.859 kişi oy kullanılarak şu anlık rekora ulaşıldı.

Van Gazetesi Haber sitesi tarafından 10.12.2023 tarihinde başlatılan “AK PARTİ VAN ÇALDIRAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLSUN?” ankete 12.12.2024 tarihine kadar 13.859 kişi oy kullandı. Van ilinde en çok oy kullanan ilçe olarak şuana kadar Çaldıran ilçesi olarak rekor seviyeye ulaşıldı.

12.12.2024 Tarihinde saat 10:23’e kadar 13.859 kişi olarak oy kullananların sayısına ulaşıldı. Oy kullanma işlemi devam etmektedir.

 

Şuana kadar aday adaylara oy kullanma listesi:

Abdurrahman Çınarağaç 128 Oy
Abdurrahman Gümüş 1271 Oy
Adem Çınarbay 3524 Oy 
Ayhan Aşkın 2793 Oy 
Coşkun Saltıkalp 2329 Oy 
Ferman Yıldırım 2209 Oy
Süleyman Atay 669 Oy
Şefik Ensari 681 Oy
Hiçbiri 115 Oy
Başka Parti 146 Oy

 

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
Oy kullanma işleminde bazı aday adaylarına VPN oyları kullanıldığı tespit edildi. VPN oylarının düşürülmesi için sistem güncellemesi yapılarak yerine organik oylarının geçerli sayılması için çalışmalar başlatılmıştır. Şuana kadar inceleme dışında en çok oy kullanılan ilçe Çaldıran olarak kayıtlara geçmiştir. İleriki günlerde farklı ilçelerde bu rekora ulaşacaklarını umut ediyoruz. Oy işlemleri bu hafta devam edecektir. Oylar, teker teker sistemden kontrol edildikten sonra en çok oy sayısı alan kişi, aday adayına bildirilecektir. Bu anket, kendi çevrenizin ne denli büyük olduğunu ve çalışmalarınızın ne denli geniş olduğunun göstergesidir. Ankette yer alan aday adayları etik kurallara uyulması ve kendi çevrelerinin ne denli geniş olduğunu oy olarak kanıtlaması daha doğru bir tercih olacaktır. İncelemede olan aday adayların oylarına bakılmaktadır. Bunu asla unutmamak gerekir ki anketlerde herkes 1 oy kullanabiliyor. VNP oyları aynı IP adreslerinden ve aynı telefondan girildiğinden dolayı ne kadar değişim yapılırsa yapılsın. Telefon IP adresi değişilmesi söz konusu değildir. Yurtdışı oyları geçersiz sayılacaktır. VPN oyları yurtdışı oylarıdır. Bunu buradan söylemekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Bizleri takip ettiğiniz için destek ve değer verdiğiniz için her birinize Van Gazetesi ve Van Haber Gazetesi ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

Aday adayınızı desteklemek için alt kısımda yorum bölümünde yorum yazarak, destek verebilirsiniz.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber
 

Van vanhaber anket Çaldıran