Van'da Bu İşletme İkinci Şubesinin Açılışını Gerçekleştirdi

TAKİP ET

Van Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan Yaren Döner, Kebap ve Lahmacun Salonu dualar eşliğinde ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan Yaren Döner, Kebap ve Lahmacun Salonunun açılışına AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, ESOB Başkanı İsa Berge, Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman, Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Osman Tuncil, Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas, eski müftü Nimetullah Arvas, Gürpınar ESO Başkanı Orhan Sönmez ve davetliler katıldı. Eski müftü Nimettullah Arvas'ın dua okumasıyla kurdele kesimini gerçekleştiren protokol, daha sonra işletmeyi gezdi.

İşletme Sahibi Mehmet Arvas " Şu anda bizi tutan pandemi sürecidir. Yasaklar çözüm değildir. En büyük sıkıntımız Kapıköy Sınır Kapısı'nın kapalı olmasıdır. Virüs her yerde vardır. İnsanları bir yere hapsetmekle virüsü bitiremeyiz. Bizler elimizi değil bedenimizi taşın altına koyduk ve ikinci şubemizi açtık. 500 metre kapalı alan, 200 metre açık alanımızla Van halkına hizmet vermeye çalışacağız. İnşallah hayırlı olur. Şu anda 30 kişinin istihdamını sağladık ama hedefimiz istihdamı daha da yukarıya çıkarmaktır." diyerek düşüncelerini ifade etti.

Kaynak: Van Gazetesi

vanda bu i̇şletme i̇kinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi van gazetesi van yaren mehmet arvas işletme ak parti van milletvekili abdulahat arvas isa berge çetin karaduman osman tuncil nurullah arvas nimetullah arvas orhan sönmez nimettullah arvas kapıkö