Van'da bu lavaşçı günlük 2 bin lavaş ekmek üretiyor

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçesinde yer alan Öz liva Lavaş işletme yöneticisi Erhan Bilici, Van Gazetesi Haber'de çektikleri zorlukları dile getirdi.

Van'ın İpekyolu ilçesinde yer alan Öz liva Lavaş işletme yöneticisi Erhan Bilici," Pandemi döneminde çektiğimiz zorlukları bir nebzede olsa geride bıraktık. Biliyoruz ki bu pandemiyi ülke olarak; çok iyi atlatacağız.

Bizlerde vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarımıza dikkat ederek, hizmet sunuyoruz. Uzun yıllar yapmış olduğum bu işi severek ve özveriyle hizmete devam ediyorum. Mesleğimiz, oldukça zor ve meşakkatlidir. Halka sunduğumuz lavaş ekmeği daha uygun ve daha steril bir şekilde üretiyoruz.

Günlük en az iki bin adet ekmek üretiyoruz. Kendi geçimlerimizi daha iyi sağlamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu nedenle değerli vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz. Son olarak;  evde ekmek yapan hanım kardeşlerimizin, yerde ekmek yapmak yerine, kendi boylarına uygun bir şekilde ekmek üretim yeri hazırlamaları daha makul olacağını ümit ederiz."dedi.

HABER: Van Gazetesi Haber / Özel 986532
Haber: Masum Tekin

 

öz liva lavaş erhan bilici van i̇pekyolu van haber