Van'da bu mahalle yetkililere seslendi

TAKİP ET

VAN (ÖZEL) - İpekyolu ilçesi sınırları içersinde yer alan Yalımerez mahallesi sakinleri yol, etüt ve birçok konu hakkında yetkililere seslendi.

Van ili İpekyolu ilçesine bağlı Yalımerez mahallesi sakinleri iddaya göre; yollarının bozuk olmasından, etüt merkezinin olmamasından dolayı Van Haber Gazetesi aracılığıyla yetkililere seslenildi.

Yalımerez Mahallesi sakinleri, uzun süredir bozuk yollar ve ulaşılamayan doğal gaz nedeniyle yaşadıkları sorunlara dikkat çekerek yerel yönetimden çözüm bekliyor. Öğrencilerin ve yaşlıların güçlük yaşadığı bu duruma çözüm bulunması talep ediliyor. Detaylar için Van haberimizde okuyun. Detaylar...
 

"YOLLAR BOZUK VE ÖNÜMÜZ KIŞ"
Mahalle sakinleri,"Van İpekyolu Yalımerez Mahallesi sakinleri olarak, özellikle bozuk yollarımızın acil bir şekilde yenilenmesini talep ediyoruz. Kış mevsiminde yolların zor olduğunu biliyoruz ama en azından proje başlatılabilir. Ayrıca, mahallemize doğal gaz gelmiş olmasına rağmen henüz ulaşmamış olması da bir sorun teşkil etmektedir. Bu konudaki sıkıntılarımızı Van Haber Gazetesi ihbar hattına ileterek sesimizi duyurmak istiyoruz. Ayrıca, mahallemizdeki öğrencilerin ve yaşlıların yaşadığı zorlukları göz önünde bulundurarak, yerel yönetimden bu konulara duyarlılık göstermelerini bekliyoruz."
 

"SEÇİM ZAMANI DEĞİL, SÜREKLİ HATIRLANMAK İSTİYORUZ"
"Mahallemizdeki eksikliklerin giderilmesi için, seçim dönemlerinde değil sürekli olarak yetkililerin ilgisini çekmeyi umuyoruz. Mahallemizdeki öğrenciler için eğitim salonları ve kadınların kendilerini geliştirebilecekleri sosyal alanlar gibi ihtiyaçlarımızın karşılanmasını talep ediyoruz."
 

"SANAT VE EĞİTİM MERKEZÎ"
"Son olarak; İpekyolu belediyesi mahallemizin birçok sıkıntısını giderdi ama ne yazık ki gelen yolu kesti, giden düzeltmedi. Birde mahallede bulunan en büyük eksik ise; eğitim alanında yatırım yapmalarını ve gençlerimize ekmek kapısı için sanat merkezinin kurulmasını istiyoruz."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Van

Van van haber İpekyolu Yalımerez