Van'da bunları görünce, korkudan maskenizi çıkaramayacaksınız -Evlattan Babaya koronavirüs...

TAKİP ET

Van'da korona virüsün ne denli önemli olduğunu sürekli anlatan kamu kurum yetkilileri, sağlık çalışanları ve devlet büyükleri bir kez daha hatırlatma yaptı. Sosyal mesafeye, maskeye ve hijyene uymayanlara yönelik YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Yrd.Doç.Dr.Ümit Haluk İLİKLERDEN, paylaşım yaptı.

Evlattan koronavirüsü kapan babanın ayaklarındaki acıyı Yrd.Doç.Dr.Ümit Haluk İLİKLERDEN gösterildi.

Koronavirüsün ne kadar riskli olduğunu ve koronavirüsü hafife almamak gerektiğini tekrar dile getiren YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Yrd.Doç.Dr.Ümit Haluk İLİKLERDEN, " İleri yaş ve ek hastalığı olan kişilerde Covid-19’un tetiklediği tromboembolik (pıhtılaşma) hasarlardan biri. Evladından Covid-19 virüsü kapan evinde masumca oturan bir baba."dedi.
 
YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Yrd.Doç.Dr.Ümit Haluk İLİKLERDEN'in paylaşımını gören vatandaşların açıklaması şöyle yansıdı:

Sait Merkezli: " Van'da bu tarz paylaşımınız, Van'da bulunan vatandaşları uyarmanız bizleri ayrı mutlu etti. Açıklamak gerekirse; Van halkına sürekli açıklama yapılmasına rağmen uyulmaması bizleri üzmektedir. Oysa herkes yanındaki arkadaşları uyarırsa sorun kalmayacak. Birde uzun süre büyüklerimize uğramamak gerekir. Van'da bulunan kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Lütfen, sağlık çalışanlarına, kamu kurum yetkililerine kulak verin. Maske takın, sosyal mesafeli olun. "denildi.
 
Kaynak: Van Gazetesi - Özel haber - H.Y. vanhaber , vangazetesi
 
 
 

ümit haluk i̇li̇klerden van sağlık korona korona virüs evlat baba vanhaber vangazetesi