Van'da buz gibi havada işini bırakıp namaza durdu

TAKİP ET

Van'ın birçok bölgesine kar temizleme ekipleri gece gündüz demeden hizmetlerini sürmeye devam  etti. Aralarından bir çalışan sabahın ezanı ile o soğuk havaya aldırış etmeden Namazlığını sererek, namaza durdu.

VanHaber - Van'da 200 iş makinesi ve 560 personelle 24 saat esasına göre karla mücadele çalışmasında bir belediye personeli soğuğa aldırış etmeden, namazlığını sererek, namaza durdu.

Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda yapılan çalışmalarda, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için görevlerini tamamlıyor... Önceden tedbirini alan ekipler kar yağışı ile birlikte Cumhuriyet, Maraş, İki Nisan, Sıhke, Zübeyde Hanım, Hacıbekir, Kale Yolu ve Erek Dağı caddeleri başta olmak üzere sorumluluk alanında bulunan tüm cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. 

Ayrıca karla mücadele ekipleri, kırsalda ulaşıma kapanan 211 yerleşim yerinden 96'sının yolunu açarken 115 mahalle ve mezra yolunda ise çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor...

VAN GAZETESİ
 

van haber namaz belediye vangazetesi