Van'da Çikolin açıldı

TAKİP ET

Çikolatanın, lokumun ve insanın birleşmesinden oluşan bir anlama sahip olan Çikolin, her damak tadına uyum sağlayan bir işletme olarak adını duyurmaya başladı.

Birden çok ürün çeşidinin müşterilerin hizmetine sunulduğu Çikolin İşletmesi, Van’ın gereksinimlerini karşılayan içerikleri sayesinde birçok vatandaşın yüzünü güldürecek. 

Van için güzel şeyler yapmak amacında olduğunu belirten Çikolin işletme sahibi konuyla ilgili düşüncelerini belirterek şu ifadelerde bulundu:

“Halkımıza tanıtmak ve tattırmak amacıyla Van’da fabrika satış mağazası olarak burayı faaliyete geçirdik. 



Çikolatalarımızı Misadella markamızla üretiyoruz. Çikolatalarımız tamamen doğaldır. Gerçek Belçika çikolatasıdır. Şekerden imal edilen organik lokumlarımız da var. Birçok çerez çeşitlerimiz var. Organik reçeller, keçi sütü pekmezleri, kuru sebzeler ve el yapımı salçalarımız var. Güvercin marka olan zeytinyağımız var.  Bunlarla birlikte 150’yi aşkın gıda çeşidimiz var.



Ürün zincirimizi en doğru yerden, en uyguna temin edip halkımıza sunmak için uzun süre uğraştık. Halkımıza doğru ve sağlıklı ürünü, uygun fiyata sunma amacı içerisindeyiz. 6 aylık bir çalışma sonrası bu güne denk getirip açılışımızı yaptık ve halkımızın hizmetine sunduk.
Fiyatlarımız açılış sebebi ile uygundur. Ramazan ayında kayısı, hurma gibi ürünlerimizde kampanya olabilmesi için görüştüğümüz toptancılar var. Mümkün olursa öyle bir kampanyamız da olacak. Halkımıza hizmet için buradayız. Herkesi buraya bekliyoruz.”dedi.



VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER
 

çikolin