Van'da çocuklara şehitler adına çikolata ve balon dağıtıldı

TAKİP ET

Van Gazetesi Haber - ÖZEL HABER - Van'ın İpekyolu Selimbey mahallesinde farkındalık oluşturmak ve şehitlerin ruhuna çocuklara çikolata ve balon dağıtıldı.

Van Gazetesi Haber - ÖZEL HABER - Çocuklar Gülsün Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Van temsilcisi Serdar Yalçın, Van’ın İpekyolu Selimbey mahallesinde çocuklara tarafından çikolata ve balon dağıtıldı.

Çocuklar Gülsün Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Van temsilcisi Serdar Yalçın, “Aziz Şehitlerimizi unutturmamak adına ve şehitlerimizin isimlerini yaşatmak adına maddi durumu iyi olmayan ailelere ve köy okullarına o köy okullarında daha iyi eğitim ortamını oluşturmak adına yardımlarda bulunuyoruz.

Şimdiye kadar Afrika'nın belirli bölgelerine şehitlerimizin isimleri verilerek toplam 11 tane su kuyusu yapıldı. Şehitlerimizin ismi verilerek 2 tane kütüphane yaptırdık ve şuanda ise aziz şehitlerimiz adına 8 tane kütüphane daha yapıyoruz. Köy okullarına (bot, mont ve kırtasiye malzemeleri) dağıtıldı ve tekrardan şehitlerimiz adına binlerce ramazan kolisi dağıtıldı ve hala dağıtılıyor.



Pandemiden ötürü bayram sevinci yaşayamayan miniklerimize Siirt ve Malatya illerimizde gönüllü il temsilcilerimiz tarafından bayramlık alınıp, onların yüzlerindeki sevince ortak olduk tabi bununla kalmayıp sokaktan geçen miniklerimize çikolata ve balon dağıttık.”dedi.

Tubittum Medya Haber Ajansı - 0544 409 03 28
 

serdar yalçın van ipekyolu çikolata balon çocuklar gülsün