Van'da damada 2 milyon 845 bin TL para takıldı

TAKİP ET

Van'da Koç ailesinin düğününe damada 2 milyon 845 bin TL para takıldı

Van'ın İpekyolu ilçesinde gerçekleşen görkemli bir düğün töreni, FABİAN Gelinlik ve Saç Tasarımı İşletme sahibi iş insanı Cafer Koç'un oğlu Avukat Serdar ile Berfin Koç'un dünya evine girmesiyle kutlandı. Özel bir kır düğün salonunda düzenlenen bu unutulmaz etkinliğe, yurt içi ve yurt dışından binlerce davetli katıldı.

Düğünün görkemini daha da artıran bir diğer detay ise toy büyüklüğünün iş insanı Cigerxun Işık tarafından organize edilmesiydi. Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Başkanı İsa Berge, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan, Kanaat Önderi Şeyhmuz Işık, iş insanları Şeref Ertuş, Ümit Ertuş, Murat Dicle, Yılmaz Dicle, İsmail Bayram, Adnan Bayram, Ömer Keçeci, Deniz Saruhan, Hakim Zülküf Yağmur ve birçok önemli kişi de bu muhteşem düğün törenine katıldı.

Düğün gecesi, yerel sanatçılar Aram Başkale, Servet Devran, Hozan Savaş ve İhsan Elbaki'nin Türkçe ve Kürtçe şarkıları eşliğinde coşkuyla geçti. Eğlence, geç saatlere kadar sürdü.

Takı töreni ise aşiret büyüklerinin aldığı bir karara dayanarak kapalı zarf şeklinde gerçekleşti. Damadın babası, bu kararın davetlilerin zor durumda kalmadan hediyelerini sunmalarına olanak tanıdığını söyledi.

Düğünün sonunda, damadın babası Cafer Koç teşekkürlerini ileterek, "Sevginiz ve desteğinizle hayatımızın en güzel gününü geçirdik" dedi.

Bu özel aşiret düğününe 2 binin üzerinde kişi katıldı ve damada 2 milyon 845 bin TL para takıldı.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Van düğün Vanhaber