Van'da diz çökerek hırsızlık yaptı, yetmedi telefonu da çaldı, Videolu

TAKİP ET

Van ilinde birçok suçlardan dolayı kaçan hırsız, tutuklandı. Van'ın bir işletmesini soyan hırsız, Van il emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Van İpekyolu ilçesinde 2 ayrı iş yerinde hırsızlık yapan şahısın toplam 1600 TL para ve 1500 TL değerinde cep telefonunun çalındığı hırsızlık konusunun faili olarak ve Göçmen Kaçakçılığı suçundan Aranma Kaydının bulunan (1) şüpheli yakalndı.

Van il emniyet müdürlüğü tarafından gelen yazılı ve videolu habere göre;" İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, İlimiz genelinde "Hırsızlık" yapan şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında;

İki İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık ile Otodan Hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce; olay yeri ve çevresinde güvenlik kamera görüntüleri ve KGYS kameralarının incelenmesi sonucunda toplam 1600 TL para ve 1500 TL değerinde cep telefonunun çalındığı hırsızlık konusunun faili olarak ve Göçmen Kaçakçılığı suçundan Aranma Kaydının bulunan (1) şüpheli şahıs İlimiz İpekyolu ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir."denildi.

Van Gazetesi - Haber Merkezi
 

hırsız emniyet van haber