Van'da düğün salonlarında masraflar arttı

TAKİP ET

Van'da 550 kişilik yemekli düğünün masrafı 90 bini geçti. Yemeksiz ise; 40 binin üzerinde oldu. Düğün salonu sahipleri dertli.

Van ili merkez ilçelerinde yer alan düğün salonları sahibi Ahmet bey artan fiyatları, kış aylarındaki işlerinin düşüşü hakkında Van Gazetesi Haber sitesi muhabiri Rojda & Gül Duman’a konuştu.

Artan fiyatlardan dolayı kendi fiyatlarının arttığını vurgulayan düğün ve toplantı salonu işletme sahibi Ahmet Bey, “Van’da 4 yıla yakın hizmet veriyoruz. Öncelikle Van Haber Gazetesi ekibinin yaramızı paylaştığı için teşekkür ederiz. Düğün salonu işletmeciliği oldukça zor ve meşakkatli bir iştir. Bu işte çalışmak oldukça yorucudur. Eskiden masraflarımızı karşılarken şu an ise; masraflarımızı çıkaramıyoruz. 550 kişilik yemekli düğünün masrafı 90 bini geçti. Yemeksiz ise; 40 binin üzerindedir. Kış aylarında, kamera, konfeti, kınası, personeli, ısıtması ve zorunlu giderleri hesaplandığında masraflarımızı kurtarmamaktadır. Gelen düğün sahipleri fiyatları çok yüksek bulmaktadır. Bizlerde bu durumdan rahatsızız ama bizleri de düşünmelerini istiyoruz. Daha uyguna düğün salonları bu işleri yapmaktadır ama önemli olan hayatında bir kez evlenen çiftlerimize burada güzel şekilde onure etmektir. Gönül ister ki daha uygun olsun ama bizleri de bu fiyatlar kurtarmamaktadır.”dedi.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Van vanhaber dügün