VAN'DA DURAKLAR TAHRİP EDİLDİ

TAKİP ET

Son dakika Van Haberleri! Van İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesinde bulunan Kevenli TOKİ durakları tahrip edildi.

Van’ın İpekyolu ilçesinde Bostaniçi Mahallesinde bulunan toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için yapılan duraklar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. 

Son dakika Van Haberleri! Van Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilçenin belirli noktalarına toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için otobüs durakları yapıldı. Yapılan duraklardan bazılarının camları ve bankları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak tahrip edildi. 

VATANDAŞLAR BU DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ
“SİZ, VAN’I BÖYLE Mİ SAHİPLENECEKSİNİZ?”

Van ilinde ikamet eden vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.


Van Kevenli TOKİ’de oturan N.O adlı şahısın konuşmalarında: ”Bizler, bu durumu gördükçe daha çok üzülüyoruz. Bu sizlere ve Van iline yakışmıyor. Haydi her gün kırın ve daha sonra ne elinize geçecek? Bu ülkenin ekonomisini, toplum kurallarını, ahlaki değerlerini hiç mi öğrenmediniz? Böyle mi gelişeceğiz? Siz, kendi evinizde bunu yapıyor musunuz? Kış aylarında araç beklerken sığınacağımız durakların tahrip edilmesi hepimizi üzüyor. Bu davranışları sergilediklerinde içleri hiç mi acımadı? Bu ilin bu kadar güzelliğini yansıtmaya çalışırken bu tip davranışların olması ne kadar etik? “dedi.

Van Gazetesi – Sevda Yetkin
 

Van Haberleri Kevenli TOKİ Durak