Van'da Emniyetten Önemi Bilgilendirmeler

TAKİP ET

Van il Emniyet Müdürlüğü ekipleri Siber Zorbalık, Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı konular ve bir çok konu hakkında önemli bilgiler verdi.

Van 13.12.2023 – 19.12.2023 tarihleri arasında siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, siber suçlarla ilgili farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması  amacıyla oluşturulan “SİBERAY” programı çerçevesinde; İlimiz İpekyolu ilçesinde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik; Siber Zorbalık, Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı konularında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

VAN'DA TRAFİK DEDEKTİFLERİ
Trafik Denetleme Şube  Müdürlüğü görevlilerince 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri kapsamında “Trafik Dedektifleri” proje çalışmalarında, ilimiz İpekyolu ilçesinde bulunan Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu, T.O.B.B Ortaokulu, Tuşba ilçesinde bulunan İnci Kefali İlkokulu, Abdülhamithan Ortaokulu, İsmail Hakkı Tonguç Ortaokulu, Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu ve Edremit ilçesinde bulunan Hilmi Irak İlkokulu, Vakıfbank İlkokulunda eğitim gören öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

VAN KADIN ACİL DESTEK
14.12.2023 – 20.12.2023 tarihleri arasında; KADES (Kadın Acil Destek) uygulaması hakkında 955 kadın vatandaşımıza, “Kadına El Kalkamaz” sloganıyla 290 erkek vatandaşımıza bilgilendirme yapılmış broşür dağıtıldı.

Kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalığını arttırmak ve daha çok vatandaşımıza ulaşmak amacıyla bilgilendirme, broşür dağıtımı, konferans ve eğitimlerimiz devam etmekte olduğu bildirildi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Van il Emniyet Müdürlüğü