Van'da en iyi Haber sitesi ve Gazete hangisidir?  adlı anket sonucu belli oldu

TAKİP ET

Van Gazetesi öncülüğünde düzenlenen'Van'da en iyi Haber sitesi ve Gazete hangisidir? ' adlı anket, 08.05.2020 tarihinde başlayarak; 15.05.2020 tarihinde son buldu. Anket oylamasında birinci olan Van'ın en çok tanınan ve bilinen haber sitesi ve gazetecisi belli oldu.

Van Gazetesi öncülüğünde düzenlenen‘Van'da en iyi Haber sitesi ve Gazete hangisidir? ‘ adlı anket, 08.05.2020 tarihinde başlayarak; 15.05.2020 tarihinde son buldu. Anket oylamasında birinci olan Van’ın en çok tanınan ve bilinen haber sitesi ve gazetecisi belli oldu.
 
Van’da en iyi haber sitesi olan VAN SİYASETİ %35,1 oyla ankette birinci oldu.
Van Siyaseti haber sitesinin sahibi kimdir?
 
Uzun yıllardır basın mensubu olarak görevini sürdüren, TV kanallarında da daha önce yayın yapan, yazılarıyla gündemi değiştiren,  VAN SİYASETİ haber sitesinin imtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni ABDULBAKİ KARACA, Van Gazetesi tarafından yapılan ankette %35,1 oy alarak, Van’da en iyi haber sitesi olarak seçildi.
 

“Van'da en iyi Haber sitesi ve Gazete hangisidir?” adlı ankete hangi haber siteleri ve gazete katıldı?
“WAN HABER, ŞEHRİVAN GAZETESİ, VAN EKSPRES, VAN HAVADİS, GAZETE VAN, HABER VAN, VAN SESİ GAZETESİ, PRESTİJ GAZETESİ, BÖLGE GAZETESİ, VAN OLAY GAZETESİ, VANDA HABER, YEREL VAN HABER, HABER ERCİŞ 1, YENİ DOĞU GAZETESİ, VAN SİYASETİ, BAŞKALE HABER, TARAFSIZ VAN HABER, ERCİŞ HABER GAZETESİ, GEVAŞ SESİ GAZETESİ, ÖZALP SESİ GAZETESİ, MURADİYE GAZETESİ, VAN TELGRAF, VAN GÜNDEM, VAN OBJEKTİF, AJANS ERCİŞ, VAN HABER 65, EN FARKLI HABER, HİÇ BİRİ” olarak ankete katılım sağlandı.
 
Van’da her bir basın mensubunun ayrı bir kitlesinin olduğunu ve kendilerine göre en iyi okuyucuları, takipçileri, severlerinin de olduğunu unutmamak gerekir.

SİZDEN TEK BİR İSTEĞİMİZ VAR. HEM BİRİCİ OLAN VAN SİYASETİ HABER SİTESİNE, HEMDE TÜM BASIN MENSUPLARINA BİR ALKIŞ.
 

Van Gazetesi – Özel – Haber Hattı: 0544 409 0328
 


wan haber Şehrİvan gazetesİ van ekspres van havadİs gazete van haber van van sesİ gazetesİ prestİj gazetesİ bÖlge gazetesİ van olay gazetesİ vanda haber yerel van haber haber ercİŞ 1 yenİ doĞu gazetesİ van sİyasetİ baŞkale haber tarafsiz van haber ercİŞ h