Van'da en iyi hizmet Anadolu Kaburga Et ve Balık Restaurant'ta

TAKİP ET

Anadolu Kaburga Et ve Balık Restaurant Van'da en iyi hizmeti vermeye devam ediyor...


Anadolu Kaburga Et ve Balık Restaurant, Pandemi sürecine yönelik aldığı tedbirlerle yeniden hizmete başladı. 

Hijyen kurallarına uygun bir şekilde müşteri memnuniyetine devam eden Anadolu Kaburga Et ve Balık Restaurant, ‘öncelik sağlık’ sloganıyla işletmesini daha geniş daha ferah hale getirdi. 

Her gün özenle dezenfekte edilen Anadolu Kaburga Et ve Balık Restaurant Müdürü Münir Gülmez,  gelen müşterilerin korkmadan güvenle yemeklerini yiyebilecekleri bir ortam oluşturdu. Gelen her müşterinin virüs korkusu gözetmek zorunda kalmadan temiz, hijyenik ve mesafeli bir şekilde güzelce vakit geçirebilecekleri bir ortam hazırlayan Anadolu Kaburga, sadece kaburga değil zengin balık menüsüyle de müşteri memnuniyetini almaya devam ediyor. Hem balıkta hem kaburgada iddialı olan bu işletme her zaman daha iyisini yapmak ve müşteri için en iyisine doğru büyük adımlar atmak için oldukça yoğun bir çaba gösteriyor. 
Anadolu Kaburga Et ve Balık Restaurant,  lezzetli, güvenli ve hijyenik yemek isteyen herkese kapılarını açmaya devam ediyor.

Sizlerde bu mükemmel lezzeti tatmak istiyorsanız.

Eski Van il Emniyet müdürlüğü karşısı, Kurtuluş parkı yanında bulunan Anadolu Kaburga Et ve Balık Restaurant'ta gitmeyi unutmayın.

REZERVE: 0532 237 54 44
 

anadolu kaburga et balık van lokanta