Van'da endişelendiren doğal gaz kuyruğu - O görüntülere tepki

TAKİP ET

Korona virüs tedbirleri kapsamında 81 ilde yeni tedbirler alınırken Van Aksa doğal gaz hizmet binası önünde oluşan kuyruk, vatandaşı endişelendirdi. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayarak, kapıda hizmet bekleyen vatandaş bu durumdan şikayetçi olduklarını belirtti.

Vanhaber - Koronavirüs tedbirleri kapsamında 81 ilde yeni tedbirler alınırken Van Aksa doğal gaz hizmet binası önünde oluşan kuyruk, vatandaşı endişelendirdi. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayarak, kapıda hizmet bekleyen vatandaş bu durumdan şikayetçi olduklarını belirtti.

Son zamanlarda normalleşme süreci ile birlikte kentte arttan ölüm sayılarıyla beraber vaka artışlarının çoğalmasıyla birlikte bu tip durumlar, akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan vatandaş, " Gerçekten çok mağdur olduk. Pandemiden dolayı mesafenin olmaması ve burada bulunan yetkililerin duyarsız kalması Vanlı bir vatandaş olarak çok üzüldüm. Bu tip durumlarda ek bir şube açılması ya da personel sayılarının artması vatandaşlar için çok iyi olacaktır. Sadece yetkililerden bu konu hakkında biraz daha duyarlı olmalarını istiyoruz. İçerde kendi tedbirlerinizi alırken, dışarıda da bizleri düşünmeleri daha iyi olacağının kanaatindeyim."dedi.


Yunus Tuğrul - Van Basın - Özel haber
Hikmetullah Yetkin - Van Gazetesi - Özel Haber - 0544 409 0328
 





doğalgaz aksa haber güncel