VAN'DA ENGELİLER VAN GÖLÜNDE SU ALTINDA…

TAKİP ET

Edremit Gebze Su Sporları Merkezinde düzenlenen AKEM Derneği engeliler ile bir araya geldi. Van'da faaliyet gösteren Arama Kurtarma Eğitim Merkezi Derneği öncülüğünde düzenlenen organizasyonda engelliler Van Gölü'nün derinlikleriyle buluştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Bu gönüllülük yılı faaliyetleri kapsamında AKEM Derneği bizimle irtibata geçerek böyle bir etkinlik yapmak istediklerini söylediler. Bizler de kurumun imkanlarını seferber ederek tesislerimizin kendilerine amade olduğunu dedik. Bugün bir kısım işitme ve görme engeli kardeşlerimize dalış yaptırılacak, bu bir gönüllülük faaliyeti. Ben bu anlamda katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum" diyerek konuşmalarını noktaladı.
 
AKEM Derneği Başkanı Umut Yarız, "İnanıyoruz çok daha güzel işler yapılacaktır. Hem AKEM olarak hem Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki bir kulüp olarak, İşitme Engelliler Derneği ile beraber böyle bir programa imza attık ve bundan sonra da gönüllü olarak bu eğitimleri vermek istiyoruz. Bizler bir dahaki sezon tüm Van halkını ücretsiz olarak Van Gölü'nün derinlikleriyle buluşturmaya niyetliyiz." dedi.
 
Edremit Gebze Su Sporları Merkezinde düzenlenen programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Edremit Belediye Başkan Vekili Sezer Bayramoğlu, Van AKEM Derneği Başkanı Umut Yarız, İşitme Engelliler Derneği Başkanı Filiz Yörükoğlu, AKEM üyeleri ile engelliler katıldı.
 
 
 

gençlik ve spor İl müdürü nevzat İnanç edremit belediye başkan vekili sezer bayramoğlu van akem derneği başkanı umut yarız İşitme engelliler derneği başkanı filiz yörükoğlu akem van haberlerİ van gazetesi van’da engelİler van gÖlÜnde su altinda…