VAN'DA ENGELLİ ÇOCUĞUN ANNESİNİN CİNAYETİ - DETAYLARI

TAKİP ET

Van İli Edremit ilçesi Şabaniye Mahallesinde iddiaya göre; bir kadın eşi tarafından canice öldürüldü.

Van İli Edremit ilçesi Şabaniye Mahallesi Hasanbey Caddesi Marufi Kehri sokakta saat 13.00 sularında bir kadın eşi tarafından katledildi.

İddialara göre; Savcının olay yerine 17.00 saatlerinde gelmesinin ardından cenaze nakil aracı ile olay yerinden uzaklaştırıldı.

Komşuların iddiasına göre; madde bağımlısı olan ve daha öncesinden oğluna ve ailesine şiddet uygulayan şahsın alkollü olduğu, mutfak balkonunda eşinin ilk önce dilini koparıp daha sonrasında da eşinin boynunu keserek katletti.

Öldürülen kadının 4 çocuk annesi olduğu ve iddiaya göre; öldürüldüğü sırada 18 yaşındaki engelli kızın başucundan ayrılmadığı diğer çocuklarının ise işte olduğu, kadının cesedinin komşularının  farkına varması üzere Van il emniyet müdürü ve sağlık ekipleri çağırıldı. 

Olay yerine gelen yetkililer, yoğun güvenlik önlemi aldı.

Bu acı olayı gerçekleştiren şahsın daha önce cezaevine girdiği ve oğluna saldırdığı, hatta eşine ve ailesine şiddet uyguladığı iddialar arasında yer aldı.
Emniyet birimlerinden gelen bilgilere göre, eşinin dilinin koparmadığı ancak boynunun kesildiği belirtildi. Ayrıca, şüphelinin uyuşturucu bağımlısı olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmadığı ifade edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıyı gözaltına aldı.

Van Gazetesi - Van haber / E.İ

Van cinayet vanhaber