Van'da eski cinayet dosyaları açıldı – İçlerinde biri iş adamı çıktı

TAKİP ET

Van ili İpekyolu ilçesinde 15 yıl önce birinin canına kıyanların dosyaları tekrar açıldı. Detayları Van haber ile paylaşıldı.

Van il Emniyet Müdürlüğü tarafından gelen habere göre; Van’ın İpekyolu ilçesinde ticari taksi içerisinde bir şahıs 15 yıl önce öldürüldü. Bunun üzerine Faili Meçhul kalmış eski dosyalar, kurulan özel ekip tarafından tekrar incelendi. İnceleme sonrası kendisine ait ticari taksi içerisinde bulunan tabanca ve bir damla kan detayları ortaya çıkardı.

Van’da il emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Görevlilerince; eski dosyaları özel ekipler tarafından tekrar açılarak gün yüzüne çıkartıldı. 

Faili Meçhul kalmış eski dosyalar, kurulan özel ekip tarafından tekrar incelenmiş, faili meçhul dosyalar üzerinde yapılan titiz çalışmalarda 2006 yılında (15 yıl önce) İlimiz İpekyolu ilçesinde kendisine ait ticari taksi içerisinde tabanca ile öldürülen (M.S.) isimli şahsın olay şüphelileri, olay yerinde tespit edildi.

Olay yerinde edilen parmak izi ve bir damla kan ile tespit edilmiş, yapılan teknik takip, kamera ve sokak çalışmaları sonucunda Cinayet Büro Amirliği görevlileri ve Özel Harekât Ekiplerince değişik adreslerde yapılan eş zamanlı operasyonla yapıldı.

Operasyon sonucunda; (E.P), (S.P), (A.P) ve (Ş.P) isimli şahıslar yakalandı. Aralarında ticari taksi sahibi olan şahısta olduğu bildirildi. Bunun üzerine şüpheli şahısların çıkarıldığı adli makamlarca (E.P) tutuklanmış, (S.P), (A.P) ve (Ş.P) adli kontrol şartıyla ile serbest bırakıldı.

DETAYLAR GELİYOR…

VAN GAZETESİ HABER

 

van emniyet van haber van gazetesi 15 yıl cinayet van cinayet cinayet haber haber