Van'da Evli Olanlar Bu Haberi okumasın

TAKİP ET

Van'da Evli olanlar bu Van haberi okumasın. Çünkü, belediye başkan adayı Say, müjdeyi evlenecek olanlara verdi.

Van ili Edremit Belediyesi Başkan Adayı vermiş olduğu ilk vaadini yerine getiriyor...

Van’ın Edremit ilçesinde, Belediye Başkanı İsmail Say, evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftlere destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. Başkan Say, yeni evlenecek çiftlere düğün salonu desteği vereceklerini müjdeledi.

Artan hayat pahalılığıyla birlikte evlenecek çiftlerin düğün masraflarını hafifletmeyi hedefleyen Edremit Belediyesi, sosyal belediyecilik projelerine bir yenisini ekledi. Başkan Say, bu hizmetle genç çiftlerin en mutlu günlerini birlikte paylaşmayı ve ailelerin yüklerini azaltmayı amaçladıklarını belirtti.

Başkan Say, ikinci dönemlerinde belediyeye ait bir düğün salonu inşa ederek, diğer düğün salonlarıyla işbirliği içinde genç çiftlere destek olacaklarını vurguladı. Evlenecek çiftlerin mutluluklarına ortak olmayı ve ailelerin sevincine katkıda bulunmayı amaçlayan bu proje, Edremitli hemşehrilerin beğenisini kazandı.

Başkan Say, "Evlenecek çiftlerin en mutlu günlerini birlikte paylaşarak onların mutluluklarına ortak olmak ve ailelerin yüklerini hafifletmek için çaba göstereceğiz. Kısa sürede bu hizmeti hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm Edremitli hemşehrilerimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan

Van evli düğün salon vanhaber