Van'da Fahiş Yemek Fiyatlarına Karşı Boykot Çağrısı

TAKİP ET

Lokanta ve kafelerdeki fahiş yemek fiyatlarına tepki gösteren bazı sosyal medya kullanıcıları Van dahil 81 ilde boykot çağrısı yaptı.

Yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısıyla boğuşan vatandaşlar, lokanta ve kafelerdeki aşırı yüksek yemek fiyatlarına karşı sosyal medyada bir isyan başlattı. Restoran ve kafelerdeki fiyatların aşırı derecede artmasına tepki gösteren vatandaşlar, 20-21 Nisan tarihlerinde dışarıda yeme içmeme eylemi yapma kararı aldı. #FahişYemeğeBoykot etiketiyle harekete geçen kullanıcılar, cumartesi ve pazar günleri kafe ve restoranlara gitmeme çağrısı yaparak Van dahil olmak üzere 81 il için boykot çağrısında bulundu.

Van'da Restoran ve Kafelerdeki Fahiş Fiyatlara İsyan: 81 İlde Boykot Kararı

Dar gelirli kesimin bütçesini zorlayacak kadar yükselen yemek fiyatlarına yönelik tepkiler artarak devam ediyor. Sosyal medyada başlatılan boykot çağrısı, vatandaşların sesini duyurmak için bir araya gelmelerini sağlıyor. Restoranlarda yiyecek ve içecek fiyatlarının aşırı yüksek olması konusundaki tepkiler güçlenirken, vatandaşlar cumartesi ve pazar günleri kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Sosyal medyada paylaşılan mesajlarda "20-21 Nisan Cumartesi Pazar günleri Cafe ve Restaurantlara gitmiyoruz, fırsatçılığa son vermek için herkesi katılmaya davet ediyoruz #FahişYemeğeBOYKOT” gibi ifadeler kullanıldı.

 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan - Van Haberleri

 

van boykot vanhaber