VAN'DA FUAR GÜMBÜR GÜMBÜR BAŞLADI – Van Haber

TAKİP ET

VAN HABER – VAN HABERLERİ / Fuara Yoğun ilgi… Van'da 3. ANATOLIA GURME DEST YÖRESEL ÜRÜNLER VE HEDIYELIK EŞYA FUARI bugün itibari ile Van Valisi ve Van Büyükşehir belediyesi başkan vekili Mehmet Emin BİLMEZ'in açılış konuşmaları ile kapılarını açtı.

Van Fuarında ilk günde adım atacak yer kalmadı.

VAN HABER – VAN HABERLERİ / Fuara Yoğun ilgi… Van’da 3. ANATOLIA GURME DEST YÖRESEL ÜRÜNLER VE HEDIYELIK EŞYA FUARI bugün itibari ile Van Valisi ve Van Büyükşehir belediyesi başkan vekili Mehmet Emin BİLMEZ’in açılış konuşmaları ile kapılarını açtı.

81 ilden lezzetlerin 3. kez Van da buluştuğu bu dev fuar da bu yıl kendi ilerinin en iyi markaları fuarda Vanlılar ile buluşuyor. Karadeniz’in en büyük 2 peynir ve tereyağı üreticileri, İzmit in pişmaniyesi, Çankırı’nın Tuzu, Ege’nin zeytinleri, Isparta’nın % 100 doğal gül suları hepsi bu fuarda...
 
Çocuklar için bu fuar da daha çok aktivite var…
 
Her yıl Anatolia Gurme Fest de hafta sonları planlanan sirk gösterisi,  bu yıl hem hafta içi hem de hafta sonu var. Hafta sonları günde 4 seans saat 13 00-15 00-17 00-19 00 gerçekleştirilecek.  Ayrıca hafta içi 19 00- 20 00 arası mini çocuk kulübü düzenlenecek.
 
Ünlü organizatör Özgür Can Çelik fuar in bu sene geçmiş yıllardakinden de daha yoğun ve güzel başladığını belirtti ve tüm Vanlıları 15 Mart 2020 tarihine kadar açık olan fuar için OSB VAN FUAR ve KONGRE MERKEZINE  davet etti.
 
VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER
 

van’da fuar gÜmbÜr gÜmbÜr baŞladi – van haber vanfuar van fuarları van haber van gazetesi van’da 3. anatolia gurme dest yÖresel ÜrÜnler ve hediyelik eŞya fuari Çocuklar için bu fuar da daha çok aktivite var… anatolia gurme fest van fuarında ilk günde adım