Van'da Funda Pastahaneleri Bayram Tatlı Siparişine başladı

TAKİP ET

Van'da Kurban Bayramı telaşı başladı. Kimi şeker almak için uzun kuyruklar oluşturmaya devam ederken kimi ise; Funda pastahaneleri arayarak tatlı siparişine devam ediyor...

Van’da yaklaşık 19 yıldır hizmet veren Funda pastahaneleri hijyenik ortamda üretilen tatlı ve pasta çeşitleriyle Van Halkına hizmet vermeye devam ediyor...


Van’da 5 ayrı şubesiyle vatandaşlara kafe ve pastane hizmeti veren Funda pastahaneleri Kurban Bayramı için hazır. Kurban bayramı için tatlı siparişi almaya başlayan Pastane tatlı çeşitleri ve uygun fiyatıyla vatandaşları memnun etmeyi sürdürüyor... Yaklaşık 19 yıldır Van’da verdikleri hizmetle marka haline geldiklerini söyleyen Funda Pastaneleri İşletme Sahibi Ahmet Çetiz, Van halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.  

"KALİTE KONUSUNDA İDDİALIYIZ" 
Funda Pastahaneleri unlu mamureleri Van’da marka yapmış, kaliteli bir pastane olduğunu söyleyen Ahmet Çetiz:”1989 yılında pastanenin mutfağında çalışmaya başladım. 16 yıl işçi olarak çalıştım.16 yılsonunda askerliğimi bitirerek, Funda pastanesi adı altında kendi işletmemi açtım. Yaklaşık 18 yıldır kendi işletmemi yürütüyorum. İki kişi ile pastane işine başladık. Şuan yaklaşık 40 kişi ile pastane işine devam ediyoruz. İşimi severek yapıyorum. Kalite konusunda çok iddialıyız. Van’da Funda Pastahaneleri bir marka haline geldi ilimizde. Bütün Van halkı da bizi tercih ediyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi. 

“TATLI SİPARİŞLERİMİZ ALMAYA BAŞLADIK”
Kurban bayramı için tatlı ve pasta siparişlerinin başladığını ifade eden Çetiz:“Funda pastahaneleri ilk şube ile başladı. Şuan 5 şubemiz daha var. Fiyatların art arda zam gelmesi, aldığımız ürünlerde ister istemez çok ciddi anlamda bizi etkiliyor. 5 liraya aldığımız ürün şuan 40 liraya alıyoruz. İmalatımız Tuşba Belediyesi karşısında bulunmakta, Yaklaşık 15 ustamız çalışıyor... Bütün ürünlerimiz günlük çıkıyor... Kesinlikle bizde bayat olayı yok, ürünlerimiz taze, günlük kalan ürünleri de satmıyoruz. Eş dostlarımıza ikram ediyoruz. Hedefimiz bu bayramda tepsilerce baklava satmaktır. Baklavamız, kuru pasta, yaş patlarımız ve tatlıya yönelik tüm tatlı çeşitlerimiz hijyenik ortamda üretilmektedir. Damakta kalan tadı ve lezzetiyle, Kurban bayramında da vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Bütün Van halkının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.”dedi.


Van Gazetesi - Özel haber
Video Haber: Ramazan Çetin

 

Funda Patane Funda Pastahane Ahmet Çetiz