Van'da geceye damga vuran iftar programı

TAKİP ET

Van TSO tarafından düzenlenen İl Protokolü ve Van İş Dünyası Buluşması İftar Programı geceye damga vurdu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde "İl Protokolü ve Van İş Dünyası Buluşması İftar Programı" düzenlendi.

"VAN'IMIZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE ÖNEMLİDİR"

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, "Van TSO Başkanımız şahsında yönetim kuruluna, meclisine ve çalışma arkadaşlarına bu güzel programa ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederim. Bir şehrin iş insanlarının sayısı ve kalitesi o şehrin gelişmişliğinin göstergesidir. Van'da da her alanda üreten, memleketin imarına ve ihyasına katkı sağlayan, aş ve iş sorununun azaltılması için canla başla çalışan; siz saygıdeğer iş insanları ve diğer iş insanlarımız var. Bunlar Van'ımız için çok değerli ve önemlidir. Hepinizin burada büyük emekleri var. İllerde başarı; Vali, milletvekili, basın, üniversite, esnaf, çiftçi yani tüm kentin aktörlerinin uyum ve dayanışma içerisinde olmasıyla elde edilir. Bizler her zaman iş insanlarımızın yanındayız. Van'ı gelecek kuşaklara hazırlamak için hep birlikte çalışıyoruz."dedi.

"SON DERECE MUTLUYUM"

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin; "Hepinizi saygıyla, sevgiyle ve hürmetle selamlıyorum. Bu akşam aranızda bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Ev sahipliğiniz için teşekkür ederim."dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ"

Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk;"İş insanları ile bir arada bulunmak çok önemli. Eğer biz Van'da başarılı olmak istiyorsak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. İş dünyamızın da bu nokta çok önemli bir yeri var. Bu akşam ki birlik beraberliğimiz de buna çok güzel bir örnektir."dedi.

"1000 ADET KİTAP BAĞIŞI"

Programda konuşan Van Ticaret ve Sanayi Odası ( Van TSO ) Başkanı Necdet Takva,"Bizi geçmiş ile buluşturma çabasına hizmet eden ve kadim zamanların izlerini taşıyan Van Kalesi'nin yanı başında iftarımızı eda ettik. Davetimize icabetinizden dolayı teşekkür ediyorum. İlimizde bulunan, programımza katılarak bizleri şereflendiren ve Van'ın hafızasına kazınan Paşamız Arif Çetin aramızda. Kendisine Van iş dünyası olarak hoşgeldiniz diyoruz. Bu akşam; bir arada olmanın yanı sıra Sayın Valimizin başlatmış olduğu "Kitap Van Projesi"ne Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak bin kitap bağışında bulunacağız. Geldiğiniz için, burada olduğu için, Odanıza, tüccar ve sanayicilerinize sahip çıktığınız için, iş dünyası ile bir araya geldiğiniz için teşekkür ederiz."dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Necdet Takva tarafından İlimizdeki kütüphanelere bırakılmak üzere 1000 adet kitap Van Valisi Dr. Ozan Balcı'ya takdim edildi.

Programa; Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin, Van Valisi Sn. Ozan Balcı, Ak Parti Milletvekili Sn. Burhan Kayatürk, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Sn. Aykut Tanrıverdi, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Harun Karahan, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Sn. Hamdullah Şevli, Çaldıran Kaymakamı Sn. Hasan Hüsnü Türker, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sn. Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Sn. Murat Mutlu, kurum amirleri, STK Başkanları, Van TSO Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Danışmanları, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları katıldı.

 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Van haberleri

Van İftar Van TSO