Van'da genç kadın girişimciler Yığval Shop mağazası kurdu

TAKİP ET

Van haber - Öğretmenlik  okuyarak geleceğe eğitimli insanlar yetiştirmeyi hedefleyen 2 genç öğretmen adayı atanamayınca kendi işini kurdu. 

Girişimci Kadınlar Yığval Shop mağazası kurdu

 Atama bekleyen iki öğretmen adayı genç kadın kendi işini kurarak Türkiye'nin  dekorasyon ihtiyacını karşılıyor. 

Öğretmenlik  okuyarak geleceğe eğitimli insanlar yetiştirmeyi hedefleyen 2 genç öğretmen adayı atanamayınca kendi işini kurdu. 

 E ticaret mağazası kurarak hizmet veren Genç Kadın Girişimciler uygun fiyata güzel işler çıkarıyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan öğretmen adayı ve genç kadın girişimci Çiğdem Şahin ve Beril ikbal Urun "Öğretmenlik okuduktan sonra her genç gibi atanma hayalleri içindeyken özel sektörden uzaklaşarak kendi işimizi kurmak adına başka alanlara yönelme ihtiyacı duyan iki genç kadın girişimciyiz.

  Dekorasyon ürünlerinin günümüzde ki yerini göz önüne alarak talep görülen ürünleri minimum bütçe ve kısa sürede farklı konseptler barındırmaya planlayarak satış aşamasına geçtik. Ürünlerimizi kitleye ulaştırmak için instagram üzerinden bağlantılı olarak dolap, gardrops ve shopier uygulamalarında YIĞVAL SHOP ismi ile mağaza satış noktası oluşturduk. 

 Gayemiz ürünlerimizi hedef kitleye ulaştırmak ve memnuniyet sağlamak bununla birlikte geleceğe yetişecek olan nesillerin eğitim alacağı bir okul açmak  üzerine oluşturulmuştur. Sizin aracılığınızla  belirtmek isteriz ki ürünlerimizin  her bir dekoratif çalışmaya katkısı olurken en güzel anıların sebebi olsun. Sevgiler" dedi.



Haber :Yunus Tuğrul

kadın girişimciler öğretmen yiğval shop e ticaret mağazası van haber van haberleri van gazetesi