Van'da Göçmenlerin Parası Kursaklarında Kaldı

TAKİP ET

Van'da göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti yapan organizatörler, göçmenlerin paralarını yiyemeden Van Emniyet Müdürlüğü tarafından göz altına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü, ilimiz genelinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" suçlarının deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik operasyonlar düzenledi. Müdürlüğün Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlileri, 05/06/2023 - 11/06/2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda aktif rol aldı.

Bu operasyonlarda, 6 organizatör hakkında adli işlem yapıldı ve 2 organizatör tutuklandı. Ayrıca, şok ev olarak bilinen bir metruk bina da yıkıldı. Bu başarılı operasyonlarla ilimiz genelinde düzensiz göçmenlerin ve göçmen kaçakçılarının faaliyetlerine karşı etkin önlemler alındı.

Açıklamaya Göre: "İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimiz genelinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik olarak müdürlüğümüz Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 05/06/2023 – 11/06/2023 tarihleri arasında yapılan 3 ayrı operasyonda; 6 organizatör hakkında adli işlem yapılmış, 2 organizatör tutuklanmıştır. Şok ev olarak tabir edilen 1 metruk bina yıkılmıştır. Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde ülkemize yasa dışı yollardan giren düzensiz göçmenlerin ve düzensiz göçmenlerin ülkemize girişlerini organize eden şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur"

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van vanhaber Göçmen Kaçakçılık