Van'da haber olsun diye parti yetkileri öğretmenleri ziyaret ettiler

TAKİP ET

24 Kasım 2022 Öğretmenler gününe özel Yeniden Refah Partisi Van İl yönetimi okullara giderek bir adet gül dağıtımı gerçekleştirildi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL Van ilinde görev yapan öğretmenleri siyasete alet eden Yeniden Refah Partisi Van il yönetimi 2. kez genel merkezi mahcup etti.

Van ilinde 24 Kasım 2022 tarihinde Öğretmenler gününe Özel Yeniden Refah Partisi Van il yönetimi okul, kurs merkezi ve Kur'an kursları  ziyaret edilerek öğrencilerin öğretmenlerine aldığı gülleri öğretmenlere takdim etti.

Öğrencilerin öğretmenlerine aldığı gülü Öğretmenlere uzatarak, fotoğraf çeken Yeniden Refah Partisi Van il yönetimi haber yapılsın diye basına servis etti.

Geçtiğimiz günlerde genel başkanın Van ili etkinliğini çok iyi tanıtmamaları sonrasında Öğretmenler Gününü kutlamaktan ziyade öğretmenlere gül verilerek basına haber yapılması için paylaşımda bulunuldu.

Halk Merak ediyor...
Öğretmenler günü dolayısıyla okulları gezen parti yetkilileri gerçekten Öğretmenler gününü kutlamak için mi gittiler? Yoksa, genel merkeze "bizde bakın okulları gezip çalışıyoruz." imajı mı verilmeye çalıştılar? Tabi bu da akıllarda bir soru işareti olarak kaldı.


Haber 24 Kasım 2022 Öğretmenler günü mesajı WhatsApp parti basın biriminden geldi. Van Haber 

Yeniden Refah Partisi Van il van haber