Van'da Haftalık Operasyon! 12 kişiye işlem

TAKİP ET

Van ilinde 1 haftada terör örgütü soruşturma kapsamında 12 kişi hakkında yasal işlem uygulandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre  edilmesi ve engellenmesine yönelik 25.03.2024 – 31.03.2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında (12) şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapıldı.

Emniyet tarafından Van Haber basınına servis edilen habere göre; "İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre  
edilmesi ve engellenmesine yönelik 25.03.2024 – 31.03.2024 tarihleri arasında yapılan  mçalışmalar neticesinde; PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında (12) şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır. Terör Örgütleriyle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır. Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur."denildi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan

Van Emniyet vanhaber