VANHAYDER YÖNETİMİ İLE BİRARAYA GELDİ, HALI YIKAMA FİYATLARI ARTTI

TAKİP ET

VANHAYDER - Van Profesyonel Halı Yıkamacılar Dayanışma Derneği başkanı Esra Bilek ve yönetimi Van'da bulunan bir lokantada biraraya geldi.

ÖZEL HABER - VAN Profesyonel Halı Yıkamacılar adına birlik ve beraberlikten bahsederken, artan maliyetler konusunda fiyat güncellenmesi gerektiği konusunda genel bir konuşmaya değinen VANHAYDER (Van Halı Yıkamacılar Dayanışma Derneği başkanı Esra Bilek,"Derneğimiz, Van ilinde halı yıkama alanında ilk kurulandır.

Toplamda 60 üyemiz bulunmaktadır. Van ilimizde halı yıkamacıların birlik ve beraberliğinin ilk adımı 1 yıl önce bir kahvaltı programı ile başladı. Dostluğun samimiyetin güvenin destekleşmenin önemini gördük. İlk adımımız kayıt dışı esnafa farkındalık kazandırmak oldu. Sayımız her geçen gün artmaya başladı. İlk genel kurulumuzun Kasım ayı 2021 de yapılmasının ardından kurucu başkanlık görevine tekrardan görev aldım.

HALI YIKAMA FİYATLARI ARTTI

Mesleğimizin önemi, zorluğu ve emeğe saygı adına mükemmel bir dayanışma oluşmuştur.
06.03.2022 tarihinde yapılan sezon öncesi toplantımız üyelerimizin katılımı ile ciddi kararlar alınmıştır. Bunlardan biride fiyat istikrarı olmuştur son zamanlarda artan maliyetler nedeni ile sektörümüze ciddi anlamda etkileyen ağır bir süreç olmuştur. Bu kriz dönemini; halı yıkama esnafını ve kıymetli müşterilerimizi mağdur etmemek adına ortalama bir fiyat artışı uygulanmıştır.

Buradan tüm Van halkına halılarını verdikleri firmaları mutlaka sorgulamalarını, sağlık, hijyen ve güvenilirlik adına dikkatli olmalarını dile getirerek, daha sağlam ve kaliteli bir sektör olmak için elimizden geleni yapacağımızı söylemek istiyoruz."dedi.

Van Profesyonel Halı Yıkamacılar Dayanışma Derneği Genel sekreteri Ferdi Dilek:"Van halı yıkamacılar olarak bir çatı altında toplanmamız Van esnafın verilen değerin kanıtıdır. Halı yıkamacılar olarak tüketici haklarını gözeterek dernek yönetimi kapsayıcı birlikteliğin adımı olarak Van ekonomisine katkı sağlamak adına buradayız."dedi.

Van Profesyonel Halı Yıkamacılar Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı Serkan Say:" Alınan kararların demokrasi yolu ile salt çoğunluğun kabul edildiği çok önemlidir. Alınan ve alınacak kararların bütün üyelerimizin fikrini alarak farklı fikirlerin oluşması bizi daha ileriye götürecektir."dedi.

Van Profesyonel Halı Yıkamacılar Dayanışma Derneği Denetim kurulu üyesi Adem Gürbüz ise; genel bir konuşma yaparak, halı yıkama alanında teknolojinin ne kadar geliştiği kullanılan şampuanların sağlık açısından ne kadar önemli olduğunu ifade etti.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
 







VANHAYDER Halı yıkama