VAN'DA HAVA TAHMİNİ KAR BEKLENİYOR

TAKİP ET

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile karla karışık yağmur ve yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği bildirildi..


Akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis hadisesi beklenmektedir. 

 
Doğu anadolu bölgesi.

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batısı ile akşam ve gece saatlerinde Ardahan dışında bölge genelinin yağmur ve karla karışık yağmulu, doğusu ile yükseklerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZURUM °C, 0°C


Parçalı zamanla çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte puslu ve sisli, akşam saatlerinden itibaren hafif kar yağışlı olcağı bildirildi.

Akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis hadisesi beklenmektedir.  Kaynak: Gece saatlerinde kar bekleniyor! 



KARS °C, 2°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte puslu ve sisli, akşam saatlerinden itibaren hafif kar yağışlı

MALATYA °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, gece karla karışık yağmurlu

.VAN °C, 7°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı.

kar kış hava durumu doğu anadolu bölgesi kars van muş yağışlı hava van gazetesi van haber vanda son dakika haber