Van'da Hırsızlar Otomobilleri Hedef Aldı

TAKİP ET

 Van Emniyet Müdürlüğü, il genelindeki hırsızlık suçlarına karşı başarılı bir operasyon düzenleyerek, oto hırsızlığı suçundan şüphelenilen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Güvenlik güçleri, halkın can ve mal güvenliğini koruma yolundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor.


Van Emniyet Müdürlüğü, il genelinde hırsızlık suçuna karışan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Müdürlüğün görevlileri, 31 Ağustos 2023 tarihinde ilimizdeki bir kurum otoparkında meydana gelen "Oto Hırsızlığı" olayının ardından detaylı kamera incelemeleri ve sokak çalışmaları yaparak suçluları tespit etti.

Yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık suçunun faili olduğu belirlenen 4 şüpheli, gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Bu süreçte şüphelilerden 1'i sorgusunun ardından serbest bırakılırken, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca, ele geçirilen otomobil, sahibine teslim edilmek üzere işlemlerin tamamlanmasının ardından sahibine iade edilecektir.

Van Emniyet Müdürlüğü, halkın can ve mal güvenliğini koruma amacıyla olayların önlenmesi ve suç işleyen şahısların yakalanması konusundaki kararlı çalışmalarına devam etmektedir. Kamuoyuna bu konuda yapılan başarılı operasyonları duyurarak, güvenliğin sağlanması için azimle çalıştıklarını göstermektedir.

 

 

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber


 

van hırsızlık suç hırsızlık suç gözaltı van haber van haberleri