Van'da iki aile bir birine girdi o anlar böyle aktarıldı

TAKİP ET

VAN GAZETESİ - ( ÖZEL) Van'ın Tuşba İlçesi Güveçli Mahallesi'nde sabah saatlerinde bıçaklı kavga yaşandı. Olayda komşuların yardımıyla ayrılması üzerine yaralı vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edilirken, jandarma ve polis olay mahalinde önlem aldı. Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

VAN GAZETESİ - ( ÖZEL) Van’ın Tuşba İlçesi Güveçli Mahallesi’nde sabah saatlerinde bıçaklı kavga yaşandı. Olayda komşuların yardımıyla ayrılması üzerine yaralı vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edilirken, jandarma ve polis olay mahalinde önlem aldı. Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Van’ın Tuşba İlçesi Güveçli Mahallesi’nde iki aile arasında daha önceden yaşanan bir husumet dolayısıyla sabah saatlerinde çıkan kavgada 3 (üç) vatandaşımız yaşamını yitirirken 8 (sekiz) vatandaşımız da yaralandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Detay video ve foto yükleniyor...
 
 
 

vanda iki aile bir birine girdi o anlar böyle aktarıldı vanda bıçaklı kavga vanhaber vangazetesi son dakika haber vanda iki husumetli aile iki aile birbirine girdi 8 yaralı 2 ağır 3 ölü