Van'da İki arkadaş, iki kardeş ve en önemlisi iki güzel ortak

TAKİP ET

Van Haber ve Van Gazetesi tarafından düzenlenen 'Van Matbaasını seçiyor' adlı programa iki güzel insanla tatlı sohbetleri yansıttık.

Van Haber ve Van Gazetesi - Van'ın her noktasında yayın yapan ve en iyi matbaa sektörü olarak hizmet veren bu işletmenin sahipleri, İki kardeşin bir işe küçük yerden kocaman yere gelmeleriyle başlar... İki arkadaş, iki kardeş ve en önemlisi iki güzel ortak. Fatih Seyitoğlu ve Metin Gürpınar haklarında dergiler, kitaplar ve birçok konular ele alınmıştır. Bizlerde burada sizlere onların yaptığı işleri ele alacağız. Kendilerinden daha sonra detaylı bir şekilde açıklayacağız. Emin sizlerde bu iki güzel insanı tanıyorsunuzdur.
 

Van'da En iyi hizmet veren MATBAA VE REKLAM AJANS'ını tanıyalım mı?

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayıp, dürüst ve en uygun çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan, Türkiye'de ve dünyada yenilikçi, güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak toplumun her kesimine, insani değerleri göz önünde bulundurarak yaratıcı ve fark yaratarak alanında lider bir ajans olarak bilinir.

Van'da Dürüst, azimli, cesaretli, sorumluluk sahibi, titiz, enerjik, genç, tecrübeli, çalışkan, araştırmacı, meraklı ve büyük bilgi birikimli bir ekip olan firmayı öncelikle tanıyalım mı?

Kurumsal Kimlikleri:

"Ticaret ile uğraşan pek çok firmanın kendine ait bir markası bulunmaktadır. Bu markaların satışında kendilerini tanıtmak için müşterilerine kurumsal kimlik verirler. Bu kimliklerin günümüzde bilinen adları genel de kartvizit olarak geçmektedir. Bu kartvizitler sayesinde firmaya veya kişiye ait bilgileri bu kartvizit üzerinde bulabileceksiniz. Günümüzde kartvizitlerin önemi giderek artmıştır. Bu kurumsal kimlik yerine geçen kartvizitlerin tasarımı firmanın tanıtımı açısından önemlidir. Bu kartvizitler üzerinde firmaya ait logo tasarımı ve kartvizitin genel tasarımı iyi olmak zorundadır. Bir kartvizit firma için çok önemlidir. Firmayı yansıtan özelliklere, bilgilere, firma hakkında elimize aldığımızda aklımıza firmanın işlevi hakkında bir şeyler getirebilmedir. Bu yüzden kartvizit grafik tasarımlarında önem arz etmektedir."
 
Van'da bu kadar iyi ve güzel işler başaran firmayı eminim merak etmişsinizdir.

TURUVA AJANS - REKLAMCILIK VE MATBAACILIK HİZMETLERİ
 
VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328

HİKMETULLAH YETKİN
 
 
 
 
 

truva ajans metin gürpınar fatih gürpınar van haber matbaa reklam ajans turuva van haber van haberleri son dakika van haber