VAN'DA İPEKYOLU HASTANE SOKAKTA YANGIN  

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçesinde, Hastane 2. Sokak'ta bugün saat 16:00 sıralarında korkutucu bir yangın meydana geldi.

Olay, Bugün 16:10'da Van'ın İpekyolu ilçesi Hastane 2. sokakta meydana geldi.

Yangının çıkış sebebi henüz tam olarak netleşmese de olay yerine hızla müdahale eden Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Van il Sağlık Müdürlüğü Sağlık ekipleri, yangının yayılmasını önlemeye çalıştı.

ÖZEL VAN HABER GAZETESİ - EBRU İŞGÖR

Yangının çıktığı binadan yükselen yoğun dumanlar, çevredeki vatandaşlar arasında panik ve endişe yarattı. İtfaiye ekipleri, alevlerin kontrol altına alınması için büyük bir çaba sarf ederken, sağlık ekipleri de yaralanan ya da dumanın etkisiyle rahatsızlanan vatandaşlara anında müdahale etti.

Van İl  Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise; olayın olduğu alanı güvenlik önlemi aldı. Çevredeki vatandaşlar ’da panik halinde yardım etmeye çalıştı.

Henüz detaylı bilgiler netleşmediği için yangının çıkış nedeni ve yangında yaralanan ya da zarar gören kişi sayısı hakkında kesin bir bilgi verilemiyor. Ancak yetkililer, olayın sebebini araştırma çalışmalarına hızla başlamış durumda. Yangının çevredeki diğer yapılar üzerinde oluşturabileceği riskler göz önünde bulundurularak ekipler, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor...

Olay, yerinde halkın destekleri ile yangın söndürüldü.

Detaylar geliyor...

Van Gazetesi - Van Haber - Vanhaber

Van van haber yangın