Van'da iş Arayanlara Fırsat Güvenlik görevlisi Alımı Başlıyor

TAKİP ET

Van'ın Çaldıran ilçesinde güvenlik korucusu alımı için başvurular başladı. İlçenin güvenliğine katkıda bulunmak isteyenler için fırsat kapısı!

Çaldıran Kaymakamlığı, Çaldıran İlçesi mülki sınırları içindeki belirli mahallelerde güvenlik korucusu alımı yapacağını duyurdu. İhtiyaca göre toplam 8 güvenlik korucusu alınacaktır.

Başvuru Tarihleri
Başvurular 23 Ekim 2023 tarihinde başlayacak ve son başvuru tarihi 3 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvurular Nereden Yapılacak
Başvurular, Çaldıran Kaymakamlığı'nın resmi internet sitesi olan www.caldiran.gov.tr adresinden, Kaymakamlık İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü'nden veya Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan temin edilen "Güvenlik Korucusu Alımı Başvuru Kılavuzu"na uygun şekilde yapılabilir.

Detaylar:


Başvuru işlemlerinin Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı'na yapılması gerekmektedir. Adaylar başvuru yaptıkları gün sağlık kurulu raporu almak üzere Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilecektir. Fiziki yeterlilik testi 4-5 Aralık 2023 tarihleri arasında, mülakat sınavı ise 7-8 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Göreve Alınmada Aranacak Şartlar

Türk vatandaşı olmak.


Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya askerlikten muaf olmak. Kadın adaylar için 21 yaşını doldurmuş olmak
40 yaşından büyük olmamak (50 yaşını aşmamak şartıyla)
En az ilkokul mezunu olmak Kamu haklarından mahrum bulunmamak Belirli suçlar dışında hükümlü olmamak
Yasal Dayanak:

444 sayılı Köy Kanunu
Güvenlik Korucuları Yönetmeliği (182 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yürürlüğe girmiştir)
İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 13 Haziran 2023 tarihli yazısı
Van Valiliği'nin ilgili yazısı
Görev Tanımı:
Güvenlik korucuları hudut hattının güvenliğinde görevlendirilecektir. Kendilerine verilen görevleri icra edecekler ve özlük işlemleri İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülecektir.

Müracaat Şekli ve Yeri:
Müracaatlar 23 Ekim 2023 ile 3 Kasım 2023 tarihleri arasında, Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı'na şahsen yapılacaktır. Başvurulara istenen belgeler eklenmelidir. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Van'ın Çaldıran ilçesinde güvenlik korucusu alımı hakkında detayları içermektedir. Başvuruları ve başvuru koşullarını göz önünde bulundurarak ilanı değerlendirebilirsiniz. Başvuru yapmayı düşünüyorsanız, belirtilen tarihleri ve gereksinimleri takip etmekte fayda var

 

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

 

van çaldıran başvuru van haber van haberleri