Van'da iş yerini kapatmayı unutan esnafları belediye böyle karşıladı

TAKİP ET

VAN HABER - Van'da denetimler sıkılaştı. Oldukça sancılı geçecek koronavirüs aralıksız devam ediyor, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç, kurlarla uymayan işlerini bakın nasıl uyardı?

VAN HABER - Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İpekyolu Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından sürekli denetimler gerçekleştirdi. Bugün geçekleştirilen denetimlerde lokantalarda masa aralıkları en az bir metre olarak ayarlandı.
Yapılan kontrollerde, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken mekanların büyük bölümünün yasağa uyduğu görülürken, bir oyun salonunun faaliyetini sürdürdüğü belirlendi. Ekipleri fark eden salon sahibi içerideki müşterileri çıkararak iş yerini kapattı. İçeride çayın kaynadığını fark eden ekipler, iş yeri sahibi ile ilgili tutanak tutarak iş yerini mühürledi.
Sevinç,  “Koronavirüs vakalarının ülkemizde görülmesi ile birlikte daha öncesinde alınan tedbirlerimizi daha da arttırdık. Açık olduğunu belirlediğimiz bir oyun salonuna da cezai işlem uygulayarak mühürleme işlemi yaptık. Kurallar hayatımızı kolaylaştırmak için vardır. Esnafımız kendilerini bu duruma düşürmesinler bu bir sorumluluk bilinci her kes üzerine düşeni yaparsa bu olumsuzlukları da en az hasarla geride bırakacağımıza inanıyoruz” dedi.

Van gazetesi - özel
05444090328
 

van’da iş yerini kapatmayı unutan esnafları belediye böyle karşıladı van haber van haberleri van gazetesi van büyükşehir belediyesi zabıta daire başkanlığı İpekyolu İlçe emniyet müdürlüğü İpekyolu zabıta müdürlüğü osman sevinç koronavİrÜsÜ vanda koronavir