Van'da işçiler, halay çekerek zamlarını aldı

TAKİP ET

Van İpekyolu'nda yüzde 90 zam sonrası halaylar çekildi.

Van Gazetesi - 27.02.2024 - Salı - Özel | Van ilinde rekli görüntülere şahitlik yapmaya devam ediyor... Van'da kamu kurumunda çalışan işçilere %90 zam yapılınca işçiler önce halay çekti ve sonra ise; sevinçlerini aileleri ile paylaştı.

VAN'DA BAYRAM ÖNÜ SEVİNCİNİ 

İşçi, " İpekyolu belediyesinde uzun yıllardır hizmet veriyorum. Yüzde 90 zammın yapılması bizleri onurlandırdı. Van ilinde ekonominin daha ileriye gideceği ve giderek daha kötü durumda olacağı gözlenmektedir. Bizlerde zam sevincimizi halay çekerek paylaştık. Van için hizmet etmeye devam ediyoruz ve emeği geçen başta İpekyolu belediyesine ve herkese çok teşekkür ederim."dedi.

YÜZDE 90'A HALAYLI SEVİNÇ 

Van İpekyolu Belediyesi Basın birim tarafından WhatsApp Van Haber hattına gönderilen haber göre; Van İpekyolu Belediyesi A.Ş. bünyesinde çalışan işçilere yönelik, Hizmet İş Sendikası ile 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. İşçilere ortalama yüzde 90’nın üzerinde zam yapıldı.

İmza töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Nurses, sözleşmenin işçilere ve ailelerine hayırlı olmasını dileyerek her iki tarafa teşekkür etti. Hak-İş Hizmet-İş Van Şube Başkanı Fatih Akdeniz ise işçilere yüzde 90’nın  üzerinde zam yapıldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti."denildi.


Van Gazetesi : Haber Merkezi 
Fotoğraf: Van Gazetesi 
Tasarım: Tubittum 

Van - Van Haber - Van Gazetesi - vanhaber - Wan

Van işçi zam İpekyolu Belediyesi vanhaber