Van'da işletme sahibi hızını durduramadı, halaylı spa açılışı gerçekleştirdi

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan işletme sahibi Murat Kaval, sıpa salonunun açılışını halaylı bir şekilde gerçekleştirdi. 

VanHaber | Van'da ticaret için her gün farklı organizasyonlar yapılarak, müşteri kazanma yollarına başvurulmaktadır. Konuk olduğumuz işletmede önce ikramlar dağıtıldı ve sonra işletme sahipleri ve organizasyon ekibi ile halay çekildi.

“MÜŞTERİLER KİMSEYLE YÜZ YÜZE GELMEYECEK”

 Murat Kaval, "Vanlıyım. Asıl mesleğim sigortacılık. Fakat, sıpa sektörüne sonra dâhil oldum. Gitmiş olduğum sıpa sektörlerinde ilgisizlik beni çok üzmüştü. Bende bir proje ürettim. Bu projede; sıpa salonuna girerken her odanın kendisine has bir özelliğinin olması gerektiğini düşünüyordum.



Soyunma kabini, duş yeri, masaj ve köpük yeri gibi yerlerin olması gerekiyordu. Yani kısacası içinde her şeyi barındırması gerekiyordu. Bunları baz alarak, her kabine farklı özellik koydum. Bundan sonra insanlar sıpa salonuna girdikleri zaman, kimseyle yüz yüze gelmeyecekler. Müşteriler; yağını, köpüğünü, masajını, saçını ve bakımını yapıp salondan rahatlıkla çıkabilecekler..."

“MASAJIN TÜM ÇEŞİTLERİ VAR”

İşletme sahibi Murat Kaval sözlerine şöyle devam etti; “Burada sadece sıpa salonumuz yok. Cilt bakımımız var, makyaj, kuaför, duş, köpük, yağ masajı ve klasik masajımız mevcut kısacası masajın tüm çeşitleri var. İçeriye giren insan bütün ihtiyaçlarını görüp çıkabilecektir. Sabah evden çıktığı zaman duş alamamış, saçını yapamamış ve makyajını yapamamış ise; işletmemize girecek ihtiyaçlarını görüp çıkacaklar...

Bugün tanıtım amaçlı bir açılış yaptık. İki aylık pandemi süreci olduğu için asıl açılışı biraz erteledik. Buradaki komşularımız, hemşerilerimiz ve dostlarımız bizi burada görsün, bilsin, diye tanıtım amaçlı açılış yaptık. İleriki tarihlerde çok güzel bir şekilde açılış gerçekleştireceğiz” dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL - SEVDA UZUNYOL / 9856
 






van spa halay van halay van haber murat kaval