Van'da kaçak mazotçular yakayı ele verdi

TAKİP ET

Van'da kaçak mazotçulara operasyon düzenlendi. Operasyonda; 5 ayrı olayda 7 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Van ilinde 5 olayda kaçak mazotçular, sigara ile birlikte mutfak tüpü ele geçirildi. 7 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Van Emniyet Müdürlüğü, son operasyonlarında büyük bir başarıya imza attı. 22-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında önemli başarılara imza atıldı. Van Haber ve Van Gazetesi, Yapılan operasyonlarda, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu çerçevesinde 1.681 litre akaryakıt, 877 paket sigara ve 22 adet mutfak tüpü ele geçirildi. Ayrıca, toplam 5 ayrı suç olayıyla ilişkilendirilen 7 şüpheli hakkında yasal işlemler başlatıldı.

VAN’DA 5 OLAYDA 7 ŞAHSA GÖZALTI
Açıklamada: “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimiz genelinde Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 22.01.2024-28.01.2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde;
5607 SKM kapsamında yapılan çalışmalarda; 1.681 litre akaryakıt, 877 paket sigara, 22 adet mutfak tüpü ele geçirilmiştir.
Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 5 olay kapsamında 7 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.
İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir. Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur.”denildi.

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber – van haberleri
 

Van Emniyet van haber mutfak tüp akaryakıt