Van'da yankesiciler rahat durmadı, Bir kadını önce takip etti sonra ise...

TAKİP ET

VAN HABER - İlimiz Merkez İlçelerinde meydana gelen (2) ayrı"Yankesicilik' olaylarıyla ilgili Van il Emniyet müdürlüğü tarafından 140 saatlik inceleme sonrasında hırsızlık yapan kişi tutuklandı.

VAN HABER - Van'ın iki farklı bölgesinde yankesicilik yapan şahıs, bir bayanı takip ederek hırsızlık yaptı. Bunun üzerine Emniyet güçleri harekete geçerek şüpheli kişi detaylı inceleme sonucunda tutuklandı.

Memlekette canla başka çalışan Van il Emniyet Müdürlüğü'nün kahraman ekibinin detayları...

Van il Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Van’ın Huzuru İçin Çalışıyoruz. İlimiz Merkez İlçelerinde meydana gelen (2) ayrı"Yankesicilik” olaylarıyla ilgili olarak; Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Görevlilerimizce; oluşturulan özel ekip tarafından "Yankesicilik” olaylarının şüpheli/şüphelilerinin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında;İşyerlerinin giriş/çıkış ve çevre güzergâhlar üzerinde bulunanToplam (16) güvenlik kamerası olay öncesi ve sonrası (140)Saat incelenmiş,Görevlilerimizce yapılan çalışma sonucunda; olayı gerçekleştirenin (B.K.) isimli şüpheli şahıs olduğu tespit edilmiş ve yakalanarak gözaltına alınmıştır. 

Gözaltına alınan (B.K.) isimli şüpheli şahıs hakkında tanzim edilen tahkikat evraklarıyla birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Van Emniyet Müdürlüğü olarak Halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü asayiş olayının önlenmesine yönelik olarak çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."denildi.


VIDEOYU İZLEMEK İÇİN VAN GAZETESİ YOUTUBE KANALIMIZDA İZLEYEN BİLİR VE ABONE OLABİLİRSİNİZ.

Van Gazetesi

van van haber hirsizlik yan kesici yankesicilik emniyet haber güncel