Van'da kadının sesini duyan aktarıcıya saldırdı

TAKİP ET

VAN GAZETESİ (ÖZEL) - Cizre'de bir kadın, rüyasında peygamberi gördüğünü iddia etti. Akabinde Van'da ses kaydını dinleyen aktarcılara koştu. İddiaya göre; Kadının Peygamberi (SAV) rüyasında gördüğünü ve rüyasında 'sumak ılık suya koyarak sabah akşam tüketilirse korona virüsünden kurtulacaklarını' ifade etmişti.

VAN GAZETESİ (ÖZEL) - Cizre’de bir kadın, rüyasında peygamberi gördüğünü iddia etti. Akabinde Van’da ses kaydını dinleyen aktarcılara koştu. İddiaya göre; Kadının Peygamberi (SAV) rüyasında gördüğünü ve rüyasında “sumak ılık suya koyarak sabah akşam tüketilirse korona virüsünden kurtulacaklarını” ifade etmişti.

Bunun üzerine Van halkı ve diğer illerin bir kaçı aktarcılara doldu. Sosyal medya hesaplarından yapılan sumağın corona virüse karşı iyi geldiğine dair paylaşım üzerine satışlarda adeta patlama yaşandı. Talebe orantılı olarak kilosu 20 liradan satılan sumak 3 gün içerisinde fiyatını üçe katladı. Bu durumda sumak bitkisel olarak fayda sağlasa da bir uzmandan detaylı bilgi almadan kullanmak doğru değil. Bu tip durumlarda resmi kurumların açıkladıkları ve bitkisel uzman doktorlardan öğrenilmesi daha makbul olacaktır.
 
VAN GAZETESİ
0544 409 0328
 
 
 
 

van’da kadının sesini duyan aktarıcıya saldırdı sumak van sumak nerede sumak nasıl kullanılır van haber vanhaberleri vangazetesi aktarcılar cizre’de bir kadın rüyasında peygamberi gördüğünü iddia etti 20 liradan satılan sumak